Bahsettiğiniz PSU'nun bu olma ihtimali var.
Fakat kasanın arka kapağını açmadığınız sürece hiçbirimiz bilemeyeceğiz.
Fakat kasanın arka kapağını açmadığınız sürece hiçbirimiz bilemeyeceğiz.
Bahsettiğiniz PSU'nun bu olma ihtimali var.
Fakat kasanın arka kapağını açmadığınız sürece hiçbirimiz bilemeyeceğiz.![]()
Kasanın kapağını açıp PSU etiketindekli modeli söyleyecek misiniz? Aksi takdirde kimsenin bir yardımı dokunmayacak.
Kral linki açamıyorum direk sağ tık görseli kopyala deyip cevap yerine yapıştırabilir misin?
"Kapak" kelimesi var cümlede. Yan kısım. Kablolama yaptığımız kısım.Hocam şimdi temperli camımı diyorsunuz? Sökerim de PSU metal bir saçın içinde değil mi? PSU'yu sökmeden nasıl göreceğim zaten hocam yardım etmeye çalıştığınız gördüm. Teşekkür ederim zaten, PSU her neyse yüzde 90 USB portlarında güç dalgalanması yapıyor bir tamirciye gidip ucuz bir PSU takacağım 350W civarında ya da orada güçlü bir PSU ile test ettireceğim.
Temperli camı değil diğer tarafı söylüyoruz.Hocam şimdi temperli camımı diyorsunuz? Sökerim de PSU metal bir saçın içinde değil mi? PSU'yu sökmeden nasıl göreceğim zaten hocam yardım etmeye çalıştığınız gördüm. Teşekkür ederim zaten, PSU her neyse yüzde 90 USB portlarında güç dalgalanması yapıyor bir tamirciye gidip ucuz bir PSU takacağım 350W civarında ya da orada güçlü bir PSU ile test ettireceğim.
PSU'yu tutan 4 adet vida var zaten tek yapacağınız Kasanın yan panelini çıkarıp onları çıkarmak. Yan paneli iki vida tutar genelde.Hocam şimdi temperli camımı diyorsunuz? Sökerim de PSU metal bir saçın içinde değil mi? PSU'yu sökmeden nasıl göreceğim zaten hocam yardım etmeye çalıştığınız gördüm. Teşekkür ederim zaten, PSU her neyse yüzde 90 USB portlarında güç dalgalanması yapıyor bir tamirciye gidip ucuz bir PSU takacağım 350W civarında ya da orada güçlü bir PSU ile test ettireceğim.