Merhaba, mahallede birkaç gün önce elektrik çalışması oldu, jeneratör ile 2-3 defa elektrik gidip geldi. O süre zarfında PC otomatik olarak açıldı ve PSU'yu kapatıp açtığımda PC direkt açılıyordu. Hiç böyle bir şey yoktu, son 1 haftadır böyle oluyor.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Evet yaptım ama SS aldım ama orada yazmıyor. Acıldığı dikkat ettim kendi ayarlarını değiştirdiği halde. Ama SS silmişim galba bulamadım.
BIOS güncelleyince sıfırlanır, demek ki yeni BIOS ile açık geliyor, kafaya takılacak bir durum değil.
Eyvallah yardımın için yoksa garantiye gidince 1 ay beklerdim eyvallah yardıcmın için ben yine de birkaç deneme yapıp ona göre bir yol alacağım bir de şey soracağım ben akım korumalı priz alayım mı alırsamda ne marka alayım. Ama konudan ayrı.
XPG PSU ları iyi mi güvenilir mi değiştirmeme gerek var mı PC'yi alalı 1 yıl oldu? Bundan başka bir sorum yok iyi geceler inşallah seni rahsız etmedim hakkını hll gece gece seni rahsız ettim.
Problem yok rahat olun, değiştirmenize gerek yok, kötü PSU değil.
Eyvallah yardımın iyi geceler Allah'a emanet ol.