Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 2 Ağustos 2024
- Makaleler
- 5
PSU modeli nedir? Video atma şansınız var mı? Genel konuşacak olursak kapasitör sesi, coil whine, fanda toz kir vs. ne zamandır kullanıyorsunuz?
KökBilgi
Uzman
Dürüst olmak gerekirse 3 yılı aşkındır hiç PSU'yu açıp temizlemedim, müsait olduğum da temizleyeceğim bakalım. Ben daha çok tozdan şüpheleniyorum umarım tozdur da masrafa sokmaz.PSU modeli nedir? Video atma şansınız var mı? Genel konuşacak olursak kapasitör sesi, coil whine, fanda toz kir vs. ne zamandır kullanıyorsunuz?
- Makaleler
- 5
Video atma şansınız varsa daha net bir şey söyleyebilirim. Model nedir?Dürüst olmak gerekirse 3 yılı aşkındır hiç PSU'yu açıp temizlemedim, müsait olduğum da temizleyeceğim bakalım. Ben daha çok tozdan şüpheleniyorum umarım tozdur da masrafa sokmaz.![]()
KökBilgi
Uzman
Power Boost BST-500E modeliymiş.Video atma şansınız varsa daha net bir şey söyleyebilirim. Model nedir?
Son düzenleme:
AdemDmr
Uzman
Güzel bir PSU modeli değil ancak güç sağlayan kısım yerine fanlardan şüphelendim. Ses atarsan daha iyi anlayabiliriz.
KökBilgi
Uzman
Fanları da itinayla kontrol ettim hiçbir sıkıntı yok, büyük ihtimalle psu kaynaklı bir ses.Güzel bir PSU modeli değil ancak güç sağlayan kısım yerine fanlardan şüphelendim. Ses atarsan daha iyi anlayabiliriz.
- Makaleler
- 5
Merhaba, PSU iyi bir model değil. Fanları da kontrol ettiyseniz iç devrede Mosfetlerden vs. ses geliyordur. Tavsiyem PSU değişin.
Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Birkaç haftadır PC'yi ilk başlatışımda tıraş makinesi sesi geliyor, kontrol ettiğimde PSU'dan geldiğini fark ettim. Sizce bu sesin sebebi ne olabilir bozulmaya mı başladı?
Hocam yalan yok. Belki de bu forumda en çok güç kaynağı elinden geçen benim. Satıp aynı ürün eline gelmiş. Ve bu olayı anlayamamış kişiyim. Hiç öyle bir ses duymadım. Cool whine desem, o hiç tıraş makinesine benzemiyor.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi
-
-