Test etmeden bilemeyiz. 8.5w düşük gelebilir ama görüldüğü üzere en iyi termal macundan bile daha iyi PTM, en azından laptoplar için.
Daha nereye test edeceğiz? PTM7950'nin bin tane videosu çekildi. Pullsar'ı da ben kullanıyorum. Ayrıca PTM macunlara göre daha iyi olabilir; ancak ondan da iyileri var.

Test etmeye gerek yok. PTM 7950 8.5w/mK, Pullsar Ice Dragon Kyrosheet 17w/mK. Yurt dışından gelmesini bekleme kısmı da var. Artık mantıksız.
Sunu bir de inanarak yaziyorlar ya, fazla komik. W/mk degerinde cogu uretici gercek degerini vermez, hatta gerçekçi degeri veren PTM burada testlere gore. Testlere bakmadan kafadan yazilan rastgele bir değere güvenip emin bir şekilde öneri yapiyorsunuz bir de, donanima bakip cihaz onerenlerden bir farkiniz yok. Pullsar bir Türk markasi, yüksek ihtimalle bu attiginiz gibi ürünleri de fasondur. PTM cikma ihtimali bile yüksek gelenden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sunu bir de inanarak yaziyorlar ya, fazla komik. W/mk degerinde cogu uretici gercek degerini vermez, hatta gerçekçi degeri veren PTM burada testlere gore. Testlere bakmadan kafadan yazilan rastgele bir değere güvenip emin bir şekilde öneri yapiyorsunuz bir de, donanima bakip cihaz onerenlerden bir farkiniz yok. Pullsar bir Türk markasi, yüksek ihtimalle bu attiginiz gibi ürünleri de fasondur. PTM cikma ihtimali bile yüksek gelenden.
W/mK değeri çoğu üretici gerçeğini vermesin, neyi değiştirir? Ben kullanıyorum ve öneriyorum. Hadi dediğin gibi PTM en doğru olan değeri veren faz değişenli olsun; yurt dışından toplu getir, alsın insanlar. Bir de onun gelmesini, gümrükten geçmesini mi bekleyecekler? Fason olup olmaması neyi değiştirir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Dostum ben bunu kullanıyordum ptm7950 denedim pullsarların hem karbon hem kryosheetlerini denedim bu daha üstün performans verdi ve kaliteli marka. Legion 7 ve 9 proların ekran kartında bunlar sürülüydü memnun kalmayan görmedim ptm yerine bunu al bence.

Kendim de kullanıyorum, üstüne @kompetankedi de kullanıyor. Ben çok memnunum; kesinlikle "overrated" PTM 7950'den iyi bir faz değişimli materyal.
Ptm daha iyi hocam pullsarlar o kadarda iyi iletemiyor victus 15ede uygulayacağım tg inşallah oturur.

Artoria pendragon sen misin hocam?? Bana yardımcı olur musunuz Ram hakkında.

Son düzenleme:
O değil de şubatta geçerse yasa nereden buluruz uyguna? Ya da bulabilir miyiz? Geri adım atacak gibi açıklama da yaptılar sanki.