r4bytf

Çalışkan
Selamlar,

Yaklaşık 1 ay önce aldığım 5700 XT Reference kartımın hotspot sıcaklığından şikayetçiydim. TF7 sürdüğümde düzelme görmüştüm ancak kısa sürmüştü. Bugün Çin'den vergi dahil 330 TL'ye aldığım PTM7950 deneyimimi sunacağım. Aldığım pad, şansıma orijinal çıktı. Kaşığın üstüne bir miktar PTM koyup sıcağa tuttuğumda macunun kıvam aldığını ve tekrar oda sıcaklığında katılaştığını test ettim. Sıcaklıklar ise 5700 XT için büyük bir nimet.

Pumpout olmuş TF7:

IMG_0409.webp

PTM7950 uygulanmış hali:

IMG_0412.webp

Bir de Cyberpunk'ın ultra ayarlardaki sonuca bakalım (Konuyu telefondan açtığım için fotğrafların yönünü değişemedim).

TF7:

EED1C1E9-42C5-4438-B56A-2060F2531853.webp

PTM7950:

D435CAFF-A5F4-40CC-9469-8B8945F6430B.webp

Uzun süreli sonuçları da merak ediyorum. Bu konuya güncelleme yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pullsar çok daha iyi bir seçim, hem yurt içinde hem de daha performanslı. Daha da iyi bir şey istiyorsanız bu carbon fiber.
Şu aralar kendi harçlığımı çıkarmak için çevremde tanıdığım kişilerin bilgisayarlarına bakım yapıyorum. Bir sonraki deneyeceğim ürün bu olacak gerek erişim gerek fiyat olarak fena durmuyor. Ürün tavsiyeniz için teşekkür ediyorum 🤩

Yorumlara baktığımda memnun olmayan kişilerinde bulunduğunu gördüm. Forumda inceleyen birileri varsa deneyimlerini iletebilirse fazlasıyla memnun olurum.

Son düzenleme:
Şu aralar kendi harçlığımı çıkarmak için çevremde tanıdığım kişilerin bilgisayarlarına bakım yapıyorum. Bir sonraki deneyeceğim ürün bu olacak gerek erişim gerek fiyat olarak fena durmuyor. Ürün tavsiyeniz için teşekkür ediyorum 🤩

Yorumlara baktığımda memnun olmayan kişilerinde bulunduğunu gördüm. Forumda inceleyen birileri varsa deneyimlerini iletebilirse fazlasıyla memnun olurum.

Ben fazlasıyla kullandım ilk attığım modeli kendi ve @talongod hocama uyguladım ve sonuçlar çok güzel ikinci Carbon fiber modeli 2 arkadaşım kullanıyor hatta Xbox Series S'e bile uyguladı gerçekten çok güzel benim soğutma bloğum yamuk olmazsa bende Carbon fiber tercih ederdim.

Monster Abra A5 17.4.4 kyrosheet.

• 45W 85 derece PL1.
  • 60W 92 derece PL2.
  • Laptop Clevo kasa olduğu için soğutması iyi değil ama MX4-6 ya göre çok daha iyi bir performans veriyor.
MX6;
  • 45W 100 derece hız düşürüyor PL1.
  • PL2 göremiyor.
  • Ben elimle PL1 ve PL2'yi kıstığımda anca 90 derecelerde takılıyor bir de 2 saat aralıksız oyun oynarsan geçmiş olsun.

Ben fazlasıyla kullandım ilk attığım modeli kendi ve @talongod hocama uyguladım ve sonuçlar çok güzel ikinci Carbon fiber modeli 2 arkadaşım kullanıyor hatta Xbox Series S'e bile uyguladı gerçekten çok güzel benim soğutma bloğum yamuk olmazsa bende Carbon fiber tercih ederdim.

Monster Abra A5 17.4.4 kyrosheet.

• 45W 85 derece PL1.
  • 60W 92 derece PL2.
  • Laptop Clevo kasa olduğu için soğutması iyi değil ama MX4-6 ya göre çok daha iyi bir performans veriyor.
MX6;
  • 45W 100 derece hız düşürüyor PL1.
  • PL2 göremiyor.
  • Ben elimle PL1 ve PL2'yi kıstığımda anca 90 derecelerde takılıyor bir de 2 saat aralıksız oyun oynarsan geçmiş olsun.
Teşekkür ediyorum deneme imkanım olursa sonuçlar için ekleme yapacağım.

Teşekkür ediyorum deneme imkanım olursa sonuçlar için ekleme yapacağım.

Küçük bir güncelleme yapayım. 2-3 gün sonra padin çekirdekle daha iyi temas edip sıcaklığı düşürme muhabbetinin gerçek olduğunu doğruladım. İlk uyguladığım gün FurMark'ta 74 GPU temp, 86 hotspot temp görüyordum. Şimdi 70 GPU temp, 85 hotspot temp görmekteyim.