Aslında uzun zaman önce de konu açmıştım, "laptop işlemci değerlerim 100 dereceye çıkıyor, bu normal mi?" Diye. O zamandan sonra bir de askere gittim. Ben yokken laptop evde yatıyordu, döndüğümde bataryasının öldüğünü fark ettim; şu an sadece fişte çalışıyor. Sıcaklık problemi de devam ediyordu. ThrottleStop ile undervolt yaparak biraz olsun nefes aldırmaya çalıştım ama makine resmen zar zor dönüyordu. Alev alev yanıyordu, fanlardan çıkan sıcak hava el yakacak seviyedeydi.
Neyse, çok uzatmadan; ben de bilgisayarım arayışına girdim. Çünkü zamanında MX-6 sürmek gibi bir amatörlük yapmıştım...
Şu an laptopuma (Monster Abra a5 17.4.4) MX-6 sürdüm ve tüm toz bakımlarını detaylı yaptım. Şu an 50W'da 70 derece. Bu konuyu unutmadıkca ayda bir güncelleme paylaşacağım. 6. aydan sonra Pullsar Kyrosheet'e geçeceğim.
Şu an laptopuma (Monster Abra a5 17.4.4) MX-6 sürdüm ve tüm toz bakımlarını detaylı yaptım. Şu an 50W'da 70 derece. Bu konuyu unutmadıkca ayda bir güncelleme paylaşacağım. 6. aydan sonra Pullsar Kyrosheet'e geçeceğim.