Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
Aslında uzun zaman önce de konu açmıştım, "laptop işlemci değerlerim 100 dereceye çıkıyor, bu normal mi?" Diye. O zamandan sonra bir de askere gittim. Ben yokken laptop evde yatıyordu, döndüğümde bataryasının öldüğünü fark ettim; şu an sadece fişte çalışıyor. Sıcaklık problemi de devam ediyordu. ThrottleStop ile undervolt yaparak biraz olsun nefes aldırmaya çalıştım ama makine resmen zar zor dönüyordu. Alev alev yanıyordu, fanlardan çıkan sıcak hava el yakacak seviyedeydi.
Neyse, çok uzatmadan; ben de bilgisayarım arayışına girdim. Çünkü zamanında MX-6 sürmek gibi bir amatörlük yapmıştım...
Neyse, çok uzatmadan; ben de bilgisayarım arayışına girdim. Çünkü zamanında MX-6 sürmek gibi bir amatörlük yapmıştım...
- rowdzel
- faz değişimli termal pad fehonda pcm8990 sonuç
- Forum: Overclock ve Soğutma
Jeff_Hardy 67
Başarılı
Thermalright Heilos V2 güvenle kullanabilirsiniz.
@Gece, Pullsar Ice Dragon Kyrosheet öneririm. Bir çok farklı cihaza uyguladık. Performansından memnunum.
Merhaba,
Şu an laptopuma (Monster Abra a5 17.4.4) MX-6 sürdüm ve tüm toz bakımlarını detaylı yaptım. Şu an 50W'da 70 derece. Bu konuyu unutmadıkca ayda bir güncelleme paylaşacağım. 6. aydan sonra Pullsar Kyrosheet'e geçeceğim.
04.02.2026:
Arc raiders oynarken işlemci 45W 85 derece ekran kartı 95W 87 derece. (pullsar'a geçmeyi düşünüyorum
)
Şu an laptopuma (Monster Abra a5 17.4.4) MX-6 sürdüm ve tüm toz bakımlarını detaylı yaptım. Şu an 50W'da 70 derece. Bu konuyu unutmadıkca ayda bir güncelleme paylaşacağım. 6. aydan sonra Pullsar Kyrosheet'e geçeceğim.
04.02.2026:
Arc raiders oynarken işlemci 45W 85 derece ekran kartı 95W 87 derece. (pullsar'a geçmeyi düşünüyorum
- kompetankedi
- ice ice dragon
DogancanYr 30
Üstün
Best Thermal Paste Database and Comparison Charts - igor'sLAB
Explore the comprehensive thermal paste database with detailed comparisons, reviews, and durability assessments for CPU and GPU applications.
Burada her Termal macunun bilimsel testleri var.
Thermal grizzly duranout öneririm.
Gece 63
Üstün
LOQ'lara uyguladınız mı hiç peki? 15IRX9 sahibiyim.@Gece, Pullsar Ice Dragon Kyrosheet öneririm. Bir çok farklı cihaza uyguladık. Performansından memnunum.
Merhaba,
04.02.2026:
![]()
Arc raiders oynarken işlemci 45W 85 derece ekran kartı 95W 87 derece. (pullsar'a geçmeyi düşünüyorum)
- kompetankedi
- ice ice dragon
Stoğu yoktu en son.
Atamyolundayız 15
Uzman
o çöpe 1lira bile vermem.@Gece, Pullsar Ice Dragon Kyrosheet öneririm. Bir çok farklı cihaza uyguladık. Performansından memnunum.
Merhaba,
04.02.2026:
![]()
Arc raiders oynarken işlemci 45W 85 derece ekran kartı 95W 87 derece. (pullsar'a geçmeyi düşünüyorum)
- kompetankedi
- ice ice dragon
@Gece mx7
LOQ'lara uyguladınız mı hiç peki? 15IRX9 sahibiyim.
LOQ cihazlara hiç uygulamadık ancak onlarda da benzer performansı alacağınızı düşünüyorum. Şu ana kadar Casper Excalibur G770, Victus 16, Monster Abra, MSI Katana 17, Acer Nitro 5 gibi bir çok modele uyguladık. Hiç birisinde uyumluluk sorunu çekmedik.
Nasıl bir tecrübeniz var da böyle konuşabiliyorsunuz, duymak isterim.
Neden böyle dediniz merak ettim. Kendi RX 6800 kartıma uyguladım ve hot spot dahi 80 dereceyi zorlarsa görüyor.
Atamyolundayız 15
Uzman
Tecrübe etmeye gerek var mı? Belli başlı kaliteli macunlar belli zaten. Övdüğün ürün hakkında bak ne yazmış arkadaş.LOQ cihazlara hiç uygulamadık ancak onlarda da benzer performansı alacağınızı düşünüyorum. Şu ana kadar Casper Excalibur G770, Victus 16, Monster Abra, MSI Katana 17, Acer Nitro 5 gibi bir çok modele uyguladık. Hiç birisinde uyumluluk sorunu çekmedik.
Nasıl bir tecrübeniz var da böyle konuşabiliyorsunuz, duymak isterim.