Çok yalancı bir kargo şirketi. Ben evdeyim, mutfakta oturuyorum, gelmişler zile basmışlar beni bulamamışlar. Teslim edilmedi işaretleyip taa ana dağıtım şubesine göndermişler. Bir şey alırken özellikle PTT ile göndermeyin diyorum.

@sobyuysa, hem Şikayetvar'a hem de kendi sistemleri üzerinden şikayetlerimi bıraktım. Personel ve şube hakkında şikayetçi oldum. Başka firmayla aynı gün gönderdiğim kargo 2 günde ulaşıyorken bunlar 5. günde kargoyu ulaştıramadı. Bugün de şube kapalıymış, pazartesiye kaldı. Tam 1 hafta olacak.

Her neyse, pek sallayacaklarını sanmıyorum ama yine de şikayetlerimi yaptım. Hakkımı arayacağım sonuna kadar, böyle vasıfsız kişilerin eline kargo verilmemeli.

Devleti devlete şikayet etmek pek işe yaramıyor. Yapabileceğiniz şey PTT üzerinden ürün gönderen yerlerden uzak durmak, Gönderen kişi tanıdığınız ise ona PTT'ye vermemesini söylemektir. Ben mecburiyetten veriyorum PTT'ye şirket öyle istiyor o yüzden. Yoksa benim elimde olsa bunlara kargo vermem. Bir de son bir şey daha söylemek istiyorum. HepsiJet ve PTT niyeyse adrese göre kargo almıyor. Rastgele kargo alıyor. Sizin yaşadığınız durumun sebebi bu. Aynı sokaktaki 2 kargoyu farklı zamanlarda alıp verimsiz iş yapıyorlar. Bunun sorumlusu amirdir. Yurt içi ve Aras en azından adrese dayalı olarak kargoları arabaya yükleyip dağıtıyor. En azından benim bölgemdeki şubeleri öyle.

Devleti devlete şikayet etmek pek işe yaramıyor.
Maalesef...

Bugün de aynı şeyi yaptılar. Evin dibine kadar gelip yine umursamadan çekip gitti. Yine teslim etmedi. Ulaşabileceğim hiç kimse de yok. Yemin ederim sinir ediyorlar.

Nereye şikayet edebiliyorsam edeceğim, inat ettim. Bu vasıfsızlar yok olana kadar şikayet ederim.

Maalesef...

Bugün de aynı şeyi yaptılar. Evin dibine kadar gelip yine umursamadan çekip gitti. Yine teslim etmedi. Ulaşabileceğim hiç kimse de yok. Yemin ederim sinir ediyorlar.

Nereye şikayet edebiliyorsam edeceğim, inat ettim. Bu vasıfsızlar yok olana kadar şikayet ederim.
Şikayet etseniz yine boş. Kimi kime şikayet edeceksiniz... Alabiliyorsanız kendiniz alın.