Skyline R34 50

Uzman
İyi sosyaller. Bugün ablama ve bana kimlik ve kredi kartı geldi. Kurye apartmanın giriş kapısı kapalı olunca dış kapıya 4 kartı da bırakıp gitmiş. 16:30 gibi annem işten gelince sadece benim kimliğimin açıldığını söyledi. Annemin telefonuna 13:53'te sadece bankadan teslim edildiği yazıyordu. Kuryenin açtığını düşünme sebebim ise teslim edilen kişi olarak beni yazmış ve sadece benim kimliğim açılmış.

PTT'nin müşteri hizmetlerini arayıp şikayet etsek bile çok ilgileneceklerini düşünmüyorum. Kamera kapı kapalı olduğu için dışarıyı görmez diye diye düşünüyoruz ama yine de bakacağız. Başka ne yapabilirim? @Şişman Adam yardım ederseniz sevinirim hocam.

Normal şartlarda PTT kimlikleri dağıtıma çıkarmıyordu. DTM'ye gidip geçici kimlik belgenizi teslim ettiğinizle yenisini alabiliyordunuz. Yeni kimlik kartınız kurye tarafından çalınmadıysa yapacak bir şey yok. Kamera kaydı olmadıkça lehinize bir durum gerçekleşmez.

Normalde kimliği kapının önüne bırakıp gidemez sizi arar siz komşunuza ya da muhtara bırak derseniz sizden TC numarası alır ve bırakıp gider aslında çalışan arkadaşın kimliği direkt öyle bırakmaması lazım biraz riskli bir iş.