Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 29 Aralık 2023
- Makaleler
- 10
Herhangi bir adlî işlem ya da posta ile ilgili bir işlem olduğunda ya da muhtarlığa adınıza gönderilen bir evrak olduğunda vesaire eğer evde yoksanız ya da tebligatınız muhtarlığa bırakıldıysa bu tarz kağıtlar yapıştırılarak size haber verilir.
creazy
Başarılı
Bu kötü bir şey mi hocam? Benim hakkımda herhangi bir adli işlem ya da davalık bir durum yok. Bu posta neyle ilgili olabilir? Askerlik için de böyle tebligat veya posta gönderiliyor mu?Herhangi bir adlî işlem ya da posta ile ilgili bir işlem olduğunda ya da muhtarlığa adınıza gönderilen bir evrak olduğunda vesaire eğer evde yoksanız ya da tebligatınız muhtarlığa bırakıldıysa bu tarz kağıtlar yapıştırılarak size haber verilir.
Ben ve arkadaşım 30 Haziran'da sağlık kurulundan 1 yıl erteleme kararı aldık. Acaba onunla ilgili evraklar mı geldi, yoksa başka bir şey mi? Trafik cezası desem araba ya da motor kullanmıyorum. O yüzden kafam iyice karıştı.
- Makaleler
- 10
Kötü bir şey değil. Askerlik ile ilgili olabilir evet. Adınıza gönderilen kâğıtta ne yazıyor? Yani, "Tebligat Kâğıdı" kısmında ne yazıyor? Hangi makamdan geldiği vesaire.Bu kötü bir şey mi hocam? Benim hakkımda herhangi bir adli işlem ya da davalık bir durum yok. Bu posta neyle ilgili olabilir? Askerlik için de böyle tebligat veya posta gönderiliyor mu?
Ben ve arkadaşım 30 Haziran'da sağlık kurulundan 1 yıl erteleme kararı aldık. Acaba onunla ilgili evraklar mı geldi, yoksa başka bir şey mi? Trafik cezası desem araba ya da motor kullanmıyorum. O yüzden kafam iyice karıştı.
creazy
Başarılı
Adım ve soyadım yazıyor. "Tebliği Çıkaran Merciin Adı" kısmında Muratpaşa yazıyor.Kötü bir şey değil. Askerlik ile ilgili olabilir evet. Adınıza gönderilen kâğıtta ne yazıyor? Yani, "Tebligat Kâğıdı" kısmında ne yazıyor? Hangi makamdan geldiği vesaire.
- Barkod/Dosya No: Bu kısım boş, herhangi bir numara yazılmamış.
- Adınıza olan tebliğ evrakı: Bu kısım da boş, hiçbir açıklama yazılmamış.
Ek olarak askerlik şubesi de muratpaşa da. Lakin ben muratpaşa da oturmuyorum. Başka ilçedeyim.
- Makaleler
- 10
Size SMS gelmiş mi? Kontrol edin lütfen. Gelmediyse de muhtarlığa gidebilirsiniz.Adım ve soyadım yazıyor. "Tebliği Çıkaran Merciin Adı" kısmında Muratpaşa yazıyor.
Alt kısmında ise sadece "Sebebiyle muhtarlığa teslim edilmiştir, oradan alabileceğiniz duyurulur." ifadesi yer alıyor. En altta da 4 Temmuz 2026 tarihi yazıyor. Bunun dışında herhangi bir bilgi veya açıklama bulunmuyor.
- Barkod/Dosya No: Bu kısım boş, herhangi bir numara yazılmamış.
- Adınıza olan tebliğ evrakı: Bu kısım da boş, hiçbir açıklama yazılmamış.
Herhangi bir barkod kodu varsa buradan araştırın: PTT Genel Müdürlüğü - PTT Kayıtlı Gönderi Takibi
creazy
Başarılı
Hayır SMS gelmedi. Dediğim gibi barkod kod kısmı boş.Size SMS gelmiş mi? Kontrol edin lütfen. Gelmediyse de muhtarlığa gidebilirsiniz.
Herhangi bir barkod kodu varsa buradan araştırın: PTT Genel Müdürlüğü - PTT Kayıtlı Gönderi Takibi
- Makaleler
- 10
Hayır SMS gelmedi. Dediğim gibi barkod kod kısmı boş.
e-Tebligat Başvuru ve Görüntüleme
e-Devlet Kapısı'nı kullanarak kamu kurumlarının sunduğu hizmetlere tek noktadan, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz.
Şuradan bir kontrol eder misin? Belki vergi ile ilgili bir durum da olabilir. Burada da yoksa kesinlikle muhtara gitmen gerek.
creazy
Başarılı
Nereye gireceğim?e-Tebligat Başvuru ve Görüntüleme
e-Devlet Kapısı'nı kullanarak kamu kurumlarının sunduğu hizmetlere tek noktadan, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz.www.turkiye.gov.tr
Şuradan bir kontrol eder misin? Belki vergi ile ilgili bir durum da olabilir. Burada da yoksa kesinlikle muhtara gitmen gerek.
@Emir GSS borç için tebligat gönderiliyor mu? 29 bin borç var, şu an ondan kaynaklı mı acaba bilemiyorum. Veya birisi dava açsa böyle mi gönderiliyor yoksa daha mı farklı? Gerçi davalık bir durum da yok ki, kafam karıştı biraz.