Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

creazy 25

Başarılı
Merhaba, dış kapının önüne yapıştırılmış. Şimdi fark ettim, bu nedir?

1783185504341.webp

Çözüm
Herhangi bir adlî işlem ya da posta ile ilgili bir işlem olduğunda ya da muhtarlığa adınıza gönderilen bir evrak olduğunda vesaire eğer evde yoksanız ya da tebligatınız muhtarlığa bırakıldıysa bu tarz kağıtlar yapıştırılarak size haber verilir.
e-Tebligat yazan kısma bakar mısın?

Gerçi e-Tebligat'ın aktif değil. O sebeple buradan gelmez ama girmişken aktif et. PTT ile uğraşmassın bir şey olduğunda direkt SMS gelir.

@Emir GSS borç için tebligat gönderiliyor mu? 29 bin borç var, şu an ondan kaynaklı mı acaba bilemiyorum. Veya birisi dava açsa böyle mi gönderiliyor yoksa daha mı farklı? Gerçi davalık bir durum da yok ki, kafam karıştı biraz.
Eğer borç birikmiş ve icraya düşmüş ise gönderilir evet. Ama bunu bilirdiniz zaten. En iyisi pazartesi muhtarlığa gitmek.

Borç çok birikmiş mi? Geçmiş olsun. En azından aşırı olumsuz bir durum yokmuş.
31.000 TL falan vesaire olmuş. Lakin önceden gözükmüyordu, şimdi gözüküyor, ilginç. Ama sanırım hastaneler yine ücretsiz diye biliyorum; Cumhurbaşkanı kararına göre aralığa kadar ücretsiz kapsamındaysam öyle.