Charles Smith

Üstün
Makaleler
3
Arkadaslarim ile haftalardır oynuyoruz ve daha birincilik yok. Biz kötü oynuyoruz, cihazımiz kötü falan ama yine de bir iki Win almış olmamız lazımdı. Bu oyunda çok mu hile var, biz mi aşırı beceriksiziz yoksa millet çok mu iyi? Adam tek kisi, geldiğini duymuyoruz bile ve saniyesinde hepimiz ölmüş oluyoruz. Son alandayiz, tankimiz var 3 kişiyiz. Tek kişinin üzerine sürdüm tankı. Adam hiç şarjör değiştirmeden tankı patlattı, biz atladık ve 3'ümüzü de bitirdi. Tek sarjorde. Hem de hepimiz adama sıktık. Bu dediklerim 10 saniye içinde oldu. Buna benzer bir sürü olay yaşadık. Biz mi kötüyüz onlar mi çok iyi yoksa hile mi çok.

Bilgisayardan oynuyorsan evet kazanamaman normal ben de çok zor öldürüyordum ama telefondan o kadar zor değil. Ben ses kasmaktan ziyade haritadan ayak sesinin yönüne bakıyorum. O şekilde daha kolay vuruyorum. Dediğiniz olay garipmiş. Çıktığından beri aralıkla girerim oynarım ama hileye çok nadir rastladım.

60 FPS altı cihazlarda oynamanız zor zaten. Bir de esporcuları vs izleyebilirsin. Haritadaki taktikleri vs öğrenin mesela. İlk başta botlarla başlayarak daha sonra ranked a kadar yavaş yavaş öğrene öğrene oynayın.
Dediğin olayda adam hile olabilir ama her maç hile gelmez.

Oyunun geliştiricisi olan Level Infinite boş beleş özellikler getireceğine hileleleri banlamalı.

Sonra insanlar oyunda neden 1. olamıyoruz diye isyan ediyor.

Hileci de olabilir size çıkan.

Ben ses kasmaktan ziyade haritadan ayak sesinin yönüne bakıyorum. O şekilde daha kolay vuruyorum

Ben bu yüzden 2 kez öldüm. Araba izi sağda gözüküyor oraya bir dönüyorum adamlar çoktan arkama geçmiş vuruyorlar

60 FPS altı cihazlarda oynamanız zor zaten

Ben emulatordeyim. 60 fps. Takımdaki üç kişi telefonda. Birisi 60 birisi 90 birisi de 30 fps. 30 fps dediğim kişinin fps'i adam görünce daha da düşüyor.

. İlk başta botlarla başlayarak daha sonra ranked a kadar yavaş yavaş öğrene öğrene oynayın.

Biz ranked oynuyoruz rutbesiz girsek biraz daha rahat eder miyiz? Pek iyi olduğumuz söylenemez ve hepimiz yeniyiz zaten. Hilelerden emin olamasam da karşımıza çok iyi oyuncuların geldiği kesin.

Sonra insanlar oyunda neden 1. olamıyoruz diye isyan ediyor.

Yani benim dışımda herkesin telefonla oynaması etki ediyordur. Biz de kötü bir takımız falan ama eşleştirme sistemi ve hile sistemi çok koyu bence.

Ben emulatordeyim. 60 FPS. Takımdaki üç kişi telefonda. Birisi 60 birisi 90 birisi de 30 FPS. 30 FPS dediğim kişinin FPS'i adam görünce daha da düşüyor.
Biz ranked oynuyoruz rutbesiz girsek biraz daha rahat eder miyiz? Pek iyi olduğumuz söylenemez ve hepimiz yeniyiz zaten. Hilelerden emin olamasam da karşımıza çok iyi oyuncuların geldiği kesin.

Yani yeniyseniz ranked oynamayın hatta botlarla oynayın ilk başlarda. Sonra unranked daha sonra ranked.

Full rush oynamak yerine güvenli bir yere geçip duruma göre hareket etmek daha iyi, eğer oyunu bilmiyorsanız. İki sezon önce As Otoritesiydim ve bunu 45 fps alan bir cihazla yapıyorum. Şunu kesinlikle söyleyebilirim ki win almak hiç zor değil.

Full rush oynamak yerine güvenli bir yere geçip duruma göre hareket etmek daha iyi, eğer oyunu bilmiyorsanız. İki sezon önce As Otoritesiydim ve bunu 45 fps alan bir cihazla yapıyorum. Şunu kesinlikle söyleyebilirim ki win almak hiç zor değil.
*yapıyordum.

Son düzenleme: