PUBG Mobile oynamaya başladım. Silah desenleri çok güzel görünüyor. UC basarak klasik sandık açıp M416 deseni çıkarmaya çalışmak mantıklı olur mu? Yoksa CS oyununda kasa açarak "kumar" oynamak gibi bir şey mi? ("kumar"dan kastım şudur; CS oyununda gerçek para ile kasa açıyorsun ama değerli bir nesne çıkarma ihtimalin düşük. Onun gibi.)

Pubgm CS'den daha kumar bir oyun... Yatırmayın bence bırakın kendi çıksın.

Çok para tuzağı bir oyun almamanızı tavsiye ederim hesaplarda öyle fazla para etmiyor geçen as ustası hesabı 45 liraya aldım.

Her oyun Valorant gibi olmalı. Yatır parayı al skini. Ne o öyle şans eseri ya çıkarsa. Nasreddin Hoca gibi ya tutarsa.

Öyle çok zengin değilsen sakın sandık basma. Sadece destansı atolyenin sandığına bas. Royal Pass al kalan UC ile ödül yolu aç. Yeter de artar bile. Arada kafana göre nihai setlerin haftanın ilklerine falan bas. Bazen şansa büyük parçadan verebiliyor, çıktığında bir sonraki nihai gelmeden önce yeni nihainin parçasına çevirttiriyor. 2 yıl falan nadir da olsa arada bas ve sonraki nihainin parçasına çevirttir. 3 parçaya kaliteli silah deseni alabiliyorsun. Bazen de büyük materyal veriyor.

Çok para tuzağı bir oyun almamanızı tavsiye ederim hesaplarda öyle fazla para etmiyor geçen as ustası hesabı 45 liraya aldım.

Önemli olan rütbesi değil ki hocam nadir desenler, kıyafetler, hesap seviyesi ve koleksiyon seviyesi.