Arkadaşınızın bilgisayarında performans arttıran GameLoop ve NVIDIA ayarlarını yaptınız mı? Özellikle NVIDIA Denetim Masası'ndan yapılan ayarlar bende çok fark ediyor.
Yaptık hocam, gamelooptan gerekli ayarları yaptık akıcı 90 fps e alıyoruz. Nvidia ayarlarından da yüksek performansa alıyoruz sonuç yine aynı. Ayni pc Gta da Rdr2 de full ayarlarda donma kasma yok. Sorun emülatör de olsa o kadar yayıncı var bu adamlarin cihazlarında neden 20-30 fpslere inmiyor anlamadim.

Donma kasmadan ziyade ateş gibi yanıyor cihaz. Donme kasma çok fazla yapmıyor. Ekran kartı olmayan bilgisayarda 60 FPS alıyorum sabit. 5 5600G.

Donma kasmadan ziyade ateş gibi yanıyor cihaz. Donme kasma çok fazla yapmıyor. Ekran kartı olmayan bilgisayarda 60 FPS alıyorum sabit. 5 5600G.
Cihazın özelliklerini tam olarak yazar mısınız? Ekran kartı olmadan nasıl 60 fps alabiliyorsunuz. Fps değerini video alıp atma şansınız var mı?

Cihazın özelliklerini tam olarak yazar mısınız? Ekran kartı olmadan nasıl 60 fps alabiliyorsunuz. Fps değerini video alıp atma şansınız var mı?
Maalesef sildim gameloop'u. 16 GB RAM Ryzen 5 5600G 512 GB SSD var. Oyun akıcı/ kare hızı aşırı modunda.

Bu videoda gösteriyor FPS değerlerini. Bende de aynısı.

Maalesef sildim gameloop'u. 16 GB RAM Ryzen 5 5600G 512 GB SSD var. Oyun akıcı/ kare hızı aşırı modunda.

Bu videoda gösteriyor FPS değerlerini. Bende de aynısı.

Hocam bana laptop lazım masaüstü sistem değil . Ayrıca sizin attığınız işlemcide dahili gpu ile 60 fps sabit vermesi neredeyse imkansız bu videoda 5600g var izleyebilirsiniz. Özellikle dakika 1.40 iyi izleyin.

Hocam bana laptop lazım masaüstü sistem değil . Ayrıca sizin attığınız işlemcide dahili gpu ile 60 fps sabit vermesi neredeyse imkansız bu videoda 5600g var izleyebilirsiniz. Özellikle dakika 1.40 iyi izleyin.

Hocam 60 FPS sabit veriyordu. Hiçbir ayar yapmadım sadece oyun içinden grafikleri en düşüğe çektim. Emülatör'den FPS göstergesini açtığımda 60'in alrina inmiyordu kalabalik yerlerde bile. Laptop arıyorsanız bütçenizi söyleyebilirsiniz buluruz.