Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Merhaba dostum, hemen hemen PUBG bağımlısıyım diyebilirim. Son 1 yıldır gerçekten zevkli geliyor bana. Hile varsa bile çok fark edemiyoruz; CS’deki kadar bariz belli olmuyor. Onun dışında ‘oyuncusu az’ demek haksızlık olur. Squad girdiğimizde arkadaşlarla en fazla 10 saniye beklediğini gördüm, genelde 3-5 saniyede maç buluyor.Selam,
PUBG'nin Steam sürümünün oyuncu sayısı ne durumda? Harita seçme en son kaldırılmıştı hala öyle mi yoksa seçebiliyor muyuz? Yakında SSD alıp yeniden başlamayı düşünüyorum da.
TPP oynamadığını varsayarak söylüyorum, orada durum nedir bilmiyorum. Ek olarak, harita seçme hâlâ yok ama berbat seviyesinde bir harita da yok. Sadece Rondo ve Deston haritasını sevmezsin muhtemelen, kült mapler dışında bu 2 harita biraz sıkıcı geliyor. Bir de 2 tane ufak harita var, adlarını tam hatırlamıyorum, biri Karakin’di sanırım. Onlar da çok sık gelmiyor, sallıyorum 10 maçta 1 falan.
Ben CS hilelerinden bıktığım için buraya geçtim. Kesinlikle burada da hile var ama ya profesyonel değilim ya da çok bariz yapmıyorlar; o yüzden anlaması zor. Yine de var olduklarını söyleyebilirim. Soracağın bir şey olursa yardımcı olurum.
Teşekkür ettim hocam. Peki ben eskiden ücretliyken almıştım oyunu hatta 1 hafta kalmıştı ücretsiz olmasına ancak ben ücretli almıştım. Bu bağlamda ücretli sürüme mi sahip oluyorum? Ayrıca daha önceden konu açmıştım ama burada da emin olmak için sorayım, oyunda CS gibi bir kasa sistemi mevcut mu?Merhaba dostum, hemen hemen PUBG bağımlısıyım diyebilirim. Son 1 yıldır gerçekten zevkli geliyor bana. Hile varsa bile çok fark edemiyoruz; CS’deki kadar bariz belli olmuyor. Onun dışında ‘oyuncusu az’ demek haksızlık olur. Squad girdiğimizde arkadaşlarla en fazla 10 saniye beklediğini gördüm, genelde 3-5 saniyede maç buluyor.
TPP oynamadığını varsayarak söylüyorum, orada durum nedir bilmiyorum. Ek olarak, harita seçme hâlâ yok ama berbat seviyesinde bir harita da yok. Sadece Rondo ve Deston haritasını sevmezsin muhtemelen, kült mapler dışında bu 2 harita biraz sıkıcı geliyor. Bir de 2 tane ufak harita var, adlarını tam hatırlamıyorum, biri Karakin’di sanırım. Onlar da çok sık gelmiyor, sallıyorum 10 maçta 1 falan.
Ben CS hilelerinden bıktığım için buraya geçtim. Kesinlikle burada da hile var ama ya profesyonel değilim ya da çok bariz yapmıyorlar; o yüzden anlaması zor. Yine de var olduklarını söyleyebilirim. Soracağın bir şey olursa yardımcı olurum.
Eki Görüntüle 177046
Cansınız ek olarak.
- Makaleler
- 1
Teşekkür ettim hocam. Peki ben eskiden ücretliyken almıştım oyunu hatta 1 hafta kalmıştı ücretsiz olmasına ancak ben ücretli almıştım. Bu bağlamda ücretli sürüme mi sahip oluyorum? Ayrıca daha önceden konu açmıştım ama burada da emin olmak için sorayım, oyunda CS gibi bir kasa sistemi mevcut mu?
Cansınız ek olarak.
Hocam, ücretli aldıysanız CS oynamıştınız diye hatırlıyorum. Oradaki Prime neyse, burada da sistem tamamen aynı. Ama ben CS’de seçkinsiz maç oynamaktan zevk almıyordum, çünkü çok kısıtlıyor gibi hissediyordum. Şu anki hesabımda dereceli açık ama çok nadir giriyorum; çünkü bordo bereli gibi oynuyorlar ve aşırı pusuyorlar. Ben fazla ciddi oynamadığım için pek bakmadım oraya.
Oyunlarda kasa sistemi mevcut, premium olduğu için free hediyelerle bir şeyler çıkartabiliyorsunuz. Ben hesaba 1 kuruş yatırmadım ama buna rağmen sistem açık. Çok değerli şeylerim yok ama bana yetiyor. Premium olmadan free hediyeler alabiliyor musunuz, bilgim yok ama sizde var mış zaten.
Bu arada nazar değdi