Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mr.esat

Üstün
Bilgisayarımda gereksiz şeyleri tutmak istemiyorum, PUBG indirdim hiç beğenmedim sildim. Geriye işe yaramayan kalıntıları kaldı, var mıdır çözümü bunun?
msconfig'de hizmetlerde gözüküyor.

Ekran Görüntüsü (41).webp

Çözüm
Başlığı değiştirmiş moderator hocalarım fakat sorun başlıktaki değildi.

Sorun PUBG'nin kalıntıları idi.
Sorunu iki adımda çözdüm, konuyu sonradan okuyacak arkadaşlar için yazıyorum:

1 CMD'ye sc delete ucldr_battlegrounds_gl yazdım, sonrasında C:\Users\<username>\AppData\Local\WELLBIA. ve C:\Program Files\Common Files\Wellbiacom. dosyalarını sildim.

2 Program files, Common Files, PUBG, klasördündeki uninstall aplikasyonunu çalıştırdım. Konu kilit.

Yukardakileri sırasıyla harfiyen yapmadım lakin yaparsanız muhtemelen çözülecektir sorununuz.
Gizli dosyaları aç. Appdata Local, LocalLow, Roaming'den temizle. Belki x86 ve program data içinde de vardır oraya da bak.

Daha detaylı temizlik için msconfig'e gir. HKEY_LOCAL_MECHINE ve HKEY_CURRENT_USER içinde ara ve temizle. Burada çok dikkatli ol, yanlış bir şey silersen bazı şeyleri ciddi bozabilirsin.

1 CMD'ye sc delete ucldr_battlegrounds_gl yazdım, sonrasında C:\Users\<username>\AppData\Local\WELLBIA. ve C:\Program Files\Common Files\Wellbiacom. dosyalarını sildim.

2 Program files, Common Files, PUBG, klasördündeki uninstall aplikasyonunu çalıştırdım. Konu kilit.

Yukardakileri sırasıyla harfiyen yapmadım lakin yaparsanız muhtemelen çözülecektir sorununuz.

Çözüm

Yahu başlıkla konunun ne alakası var cidden anlayamadım. BattleEye zaten birçok oyunlar geliyor silmek saçma olurdu. PUBG kalıntısı deyince başlığı böyle değiştirmeleri saçma olmuş :D

Bu arada çözüm yaptığınız yorumu çözüldü işaretleyin, PUBG kalıntılarını silmek isteyenler yararlanır.

Yahu başlıkla konunun ne alakası var cidden anlayamadım. BattleEye zaten birçok oyunlar geliyor silmek saçma olurdu. PUBG kalıntısı deyince başlığı böyle değiştirmeleri saçma olmuş :D

Bu arada çözüm yaptığınız yorumu çözüldü işaretleyin, PUBG kalıntılarını silmek isteyenler yararlanır.
Başlığı değiştirme raporu attım ret yedim, vardır bir bildikleri.