Daha HDR 30 FPS alamayıp artı jiroskop olmayan Pad 9'mu? :rofl:
Ne gülücük atıyorsun kardeşim. Öneri yaptım. Beğenmezsin saygı duyarım. Ama neden gülücük atıyorsun?

He bu arada konu sahibi de sensin. Çok biliyorsan kendin bul.

İllaki alacaksan Tab S9 FE serisi güzel. Matepadler de güzel.

Ben 30, 60, 90, 120, 144 diye gidiyor diye biliyorum.

Hayır hocam yanlış biliyorsunuz. Daha, üst düzey cihazlara 120 FPS yeni gelmişken 144 FPS gelmesi imkansız. Örnek olarak bu video:. İphone 13 pro max eski bir cihaz olmasına rağmen neden 120 fps geldi videosunu yapıyorlar? Çünkü Pubg 120 Fps getirdi.

@EsatKa Öncelikle 144 FPS destegi yok ve 120 FPS desteği yeni yeni geliyor. Konu sahibinin yazdığı değerler doğru. HDR 60 veren cihazlar GFX tarzı programlarla 90 FPS verebilecek güçte cihazlar. Herhangi birini secebilirsiniz. Klavye, fare desteği konusunda bilgim yok. Son olarak bu bütçede 90 FPS desteği açık cihaz yok diye biliyorum. Sadece amiral cihazlara veriliyor şu anlık.

Pad 6 alabilirsin, fiyat bandındaki en güçlü tablet neredeyse MatePad'lerde farklı bir şey yoksa.

60Hz ekranı olan tabletler 90 veremiyor çünkü Apple'ın inatla tabletlerinde ve base modellerinde 60Hz kullanma takıntısı olduğu için işlemci isterse uçuk olsun bir şeye yaramıyor. Bu tablette de 60FPS lock var gibi ama GFX tool'la 90 rahat alırsınız. 90'ı default olarak destekleyen bir tablet bu bütçede var mı bilmiyorum.

Ne gülücük atıyorsun kardeşim. Öneri yaptım. Beğenmezsin saygı duyarım. Ama neden gülücük atıyorsun?

He bu arada konu sahibi de sensin. Çok biliyorsan kendin bul.

İllaki alacaksan Tab S9 FE serisi güzel. Matepadler de güzel.
Hocam konuyu okumadan öneri yaptığınız için gülücük attım. Üstelik hala okumamışsınız :rofl: Mesajımın sonunda ''S9 FE, HONOR PAD 9 önermeyin'' dedim. Çünkü işlemcileri çok kötü.

Hocam konuyu okumadan öneri yaptığınız için gülücük attım. Üstelik hala okumamışsınız :rofl: Mesajımın sonunda ''S9 FE, HONOR PAD 9 önermeyin'' dedim. Çünkü işlemcileri çok kötü.
Tamam okumamış olabilirim insanlık hali ne var bunda? Şimdi gördüm ben de. Yani o iki tablet haricinde ne önerebillirim? İkinci el ipad falan olabilir. Taş gibi cihazlar. 10 yıllık ipad sapasağlam. Onun haricinde lenovo tabletler güzel.

Pad 6 alabilirsin, fiyat bandındaki en güçlü tablet neredeyse MatePad'lerde farklı bir şey yoksa.

60Hz ekranı olan tabletler 90 veremiyor çünkü Apple'ın inatla tabletlerinde ve base modellerinde 60Hz kullanma takıntısı olduğu için işlemci isterse uçuk olsun bir şeye yaramıyor. Bu tablette de 60FPS lock var gibi ama GFX tool'la 90 rahat alırsınız. 90'ı default olarak destekleyen bir tablet bu bütçede var mı bilmiyorum.
@EsatKa Öncelikle 144 FPS destegi yok ve 120 FPS desteği yeni yeni geliyor. Konu sahibinin yazdığı değerler doğru. HDR 60 veren cihazlar GFX tarzı programlarla 90 FPS verebilecek güçte cihazlar. Herhangi birini secebilirsiniz. Klavye, fare desteği konusunda bilgim yok. Son olarak bu bütçede 90 FPS desteği açık cihaz yok diye biliyorum. Sadece amiral cihazlara veriliyor şu anlık.
@umut klavye fare konusunda bilgin var mı? Ve yeni samsung cihazlarda gfx tool çalışmıyor diye biliyorum, Aynı sorun xiaomi'de de var mı? Bu arada Matepad Air'deki sp 888 çok ısınır mı? Çünkü tablet büyük olduğu için ısı dağılımı daha fazla olacak ve bir noktada ısınmayı durduracağı için az throotle yiyecek. Kutup ayılarının buzu yatarak geçme mantığı.

@199 60 Hz ekranda 90 FPS alamayacaği için onu da istemiyor hocam. Okumadiğınız için hatırlatayım dedim.
Hayır hocam zaten bu fiyattaki hiçbir cihazda 90 FPS alamam. GFX dışında. Benim İpad istememe nedenim ana ekranının 60 HZ olması. Google'da dolaşırken veya manga okurken 144 HZ çok daha iyi olur.