Resmi bir harita olarak diyorsak, range var. Istediginiz silahi, bombayi, aleti, araci vs. gibi seyleri deneyebiliyorsunuz. Metreli atis poligonu da var. Tek dezavantaji bence, baska kisilerin de Range'de sizinle birlikte olmasi. Bazi tek hucreli canlilar siz atis poligonunda silah denerken sizi tarayip zevkinizi bozabiliyorlar.
![]()
Range
Range (Camp Jackal) is a unranked map in BATTLEGROUNDS on a 2x2km island. It's purpose is to test weapons and help players control weapons recoil. The map started development in sometime in 2017 stated from a developer stream [1]. Training got revealed on August 22nd, 2018 [2]. This map was...pubg.fandom.com
Yani, biraz daha detay olsa hos olurdu ama yuksek ihtimal bu haritadaki su kisimdan bahsediyorsunuz.Tam bilmiyorum hocam bir şeyin içinde cisimleri vuruyordu.
Yuklemenizi gerektirecek bir sey degil aslinda, resmi olarak oyunda var. Oyunda lobideyken sol altta map secme kismina tiklayin, orada Range haritasini gorursunuz zaten. Turkce surumde ismi galiba ''Antrenman Modu'' diye falan geciyordu ismi.

Yani, biraz daha detay olsa hos olurdu ama yuksek ihtimal bu haritadaki su kisimdan bahsediyorsunuz.
Eki Görüntüle 69978
Yuklemenizi gerektirecek bir şey degil aslinda, resmi olarak oyunda var. Oyunda lobideyken sol altta map secme kismina tiklayin, orada range haritasini gorursunuz zaten. Türkçe surumde ismi galiba "antrenman modu" diye falan geciyordu ismi.
PUBG'de bir yayincinin ozel haritada oynayip, yayin acacagini pek sanmam. Anti hilesi bayagi agir, oyun dosyalarina mudahelede direkt tetiklenir yuksek ihtimal. Yayincinin ozel harita kurup, yayinlayip, ban yeme riskini alacagini da pek sanmam. Yuksek ihtimal o yuzden range haritasini oynuyordur.![]()
Videolari abonelerine ozelmis, o yuzden bakamadim ama mesela su klibinin thumbnail'ina bakip yorum yaparsam, yuksek ihtimal evet, dedigim haritada antrenman yapiyor gibi.Hocam çok anlamam ama 212s diye bir yayıncıydı belki izliyorsan bilirsin.
Videolari abonelerine ozelmis, o yuzden bakamadim ama mesela su klibinin thumbnail'ina bakip yorum yaparsam, yuksek ihtimal evet, dedigim haritada antrenman yapiyor gibi.
Eki Görüntüle 69982
Eki Görüntüle 69983
Thumbnail'daki yerin burasi olmasi gerek range haritasinda.