Krmm

Üstün
CS2'de ayarlarda şöyle bir şey var.

1.webp

Bu ayarı kurcalayınca CS2'de pingim 60'a düştü. Bunun gibi bir ayar var mı PUBG'de? Ayarları kurcaladım fakat bulamadım. Pingim PUBG'de 75-80 civarı. Bunu nasıl 60'lara düşürebilirim?

CS2'de ayarlarda şöyle bir şey var.

Eki Görüntüle 148814

Bu ayarı kurcalayınca CS2'de pingim 60'a düştü. Bunun gibi bir ayar var mı PUBG'de? Ayarları kurcaladım fakat bulamadım. Pingim PUBG'de 75-80 civarı. Bunu nasıl 60'lara düşürebilirim?
PUBG'de pinginizi düşürmek için şu adımları takip edebilirsiniz:

1. Sunucu Seçimi:
- Oyun içi ayarlarınızdaki sunucu bölgesini kontrol edin. En yakın sunucuya bağlanmak pinginizi düşürebilir.

2. Ağ Ayarları:
- Modeminizi yeniden başlatın.
- Eğer mümkünse, ethernet kablosu kullanarak kablolu bağlantıya geçin. Kablosuz bağlantılar genellikle daha fazla gecikmeye neden olabilir.

3. Arka Plan Uygulamaları:
- Oyun oynarken arka planda çalışan tüm programları kapatın. Özellikle büyük veri kullanan uygulamalara dikkat edin.

4. QoS Ayarları:
- Modeminizin ayarlarında QoS (Hizmet Kalitesi) özelliğini etkinleştirin. Bu özellik, oyun verilerinizi önceliklendirerek pingini düşürebilir.

5. DNS Değişikliği:
- İnternet servis sağlayıcınızın sunduğu DNS yerine Google DNS (8.8.8.8 ve 8.8.4.4) veya Cloudflare DNS (1.1.1.1) kullanmayı deneyin.

6. Oyun İçi Ayarlar:
- Oyun içindeki grafik ayarlarınızı düşürmek, performansınızı artırabilir. Ayrıca, ağ ayarlarında herhangi bir "otomatik seç" seçeneği varsa, devre dışı bırakmayı deneyin.

Bu adımları uyguladıktan sonra ping değerlerinizi kontrol edin. Başarılar!