Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MamiFK

Başarılı
Makaleler
1
Format attım çözülmedi. Normalde girebiliyordum. Nedense artık giremiyorum. Hata kodunu ve ekran görüntüsünü attım.
23:50:26: Installing BattlEye service...
23:50:56: Failed to install BattlEye service (4, 5000041D).

1750452763020.webp

Ekran görüntüsü 2025-06-20 235102.webp

Sürücüler güncel aygıt yöneticisinde ünlem işareti yok.

Oyunun dosyalarını doğruladım.

Son düzenleme:
Çözüm
Buradaki kurulum dosyasını yönetici olarak çalıştırır mısın?

C:\Program Files (x86)\Common Files\BattlEye

Çalıştırdım CMD kendi kendine kapanınca oyunu açtım hala aynı hata.

Sorun neden kaynaklanıyor? Anlamıyorum. Son driverlarda sorun olsa orada burada Reddit'te konu açarlardı. DDU ile silip önceki eski sürücüyü yükleyeceğim.

Recep hocam ne yapmamız lazım? Eski sürücü yükledim AMD'nin gene fayda yok.

Hahahaha çözdüm. GTA 5 Enhanced de BattlEye kullanıyordu ve o oyun çalışıyordu. Ben de gittim GTA 5'teki BattlEye klasörünün içindekileri (BELauncher.ini hariç çünkü o oyuna özel ayarı var) PUBG'nin BattlEye klasörünün içine attım, dosyaları değiştir seçtim sorun çözülmüştür. Hahaha.

1750685923446.webp

1750685957951.webp

BEService_x64.exe dosyasını atmanız yeterliymiş sadece.
Bunu kurun:

Sonra da C:\Program Files (x86)\Common Files\BattlEye klasörüne sağ tıklayıp sil deyin. Sonra tekrar kurun.

Son düzenleme:
Bunu kurun:

Sonra da C:\Program Files (x86)\Common Files\BattlEye klasörüne sağ tıklayıp sil deyin. Sonra tekrar kurun.

Recep hocam onu da denedim kaç defa olmuyor. Çok garip bir sorun. Önceden olmuyordu format bile çözemedi.

Çalıştırdım CMD kendi kendine kapanınca oyunu açtım hala aynı hata.

Sorun neden kaynaklanıyor? Anlamıyorum. Son driverlarda sorun olsa orada burada Reddit'te konu açarlardı. DDU ile silip önceki eski sürücüyü yükleyeceğim.

Recep hocam ne yapmamız lazım? Eski sürücü yükledim AMD'nin gene fayda yok.

Hahahaha çözdüm. GTA 5 Enhanced de BattlEye kullanıyordu ve o oyun çalışıyordu. Ben de gittim GTA 5'teki BattlEye klasörünün içindekileri (BELauncher.ini hariç çünkü o oyuna özel ayarı var) PUBG'nin BattlEye klasörünün içine attım, dosyaları değiştir seçtim sorun çözülmüştür. Hahaha.

1750685923446.webp

1750685957951.webp

BEService_x64.exe dosyasını atmanız yeterliymiş sadece.

Son düzenleme:
Çözüm