Puff için site önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Milas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 906
  • Etiketler Etiketler
    önerisi site
Hocam, bildiğim kadarıyla Vozol gibi bilindik markaların hiçbir Türk markasıyla anlaşması yok. İnternette satılanların hepsi çakma, merdiven altı ürünler.

İstanbul'da etrafta satılanların birçoğu da çakma ne yazık ki. Yurt dışından getiren satan falan varsa belki onlar alınabilir. Yani bu şartlarda en iyi çakmayı bulmaya çalışmalısınız Bildiğim kadarıyla önceden QR kodla doğrulama yapılıyordu ama o işi çok kolay aştıkları için elektronik doğrulama belgesi mi ne çıkardılar, o da çözülmüş olabilir ama 6-7 ay önce hiçbir çakma üründen o belge çıkmıyordu.

580 TL'ye Vozol 12000'lik dijital ekran buldum. Çakma olduğunu anlatsam iade edebiliyor muyum?

580 TL'ye Vozol 12000'lik dijital ekran buldum. Çakma olduğunu anlatsam iade edebiliyor muyum?

Son düzenleme:

Hocam çakma sattıklarını onlar da biliyor, iade almazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…