Puff almak istiyorum. Uygun ve güvenilir bir yer arıyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?DarthGorsoy
Bilgin
Hocam, bildiğim kadarıyla Vozol gibi bilindik markaların hiçbir Türk markasıyla anlaşması yok. İnternette satılanların hepsi çakma, merdiven altı ürünler.
İstanbul'da etrafta satılanların birçoğu da çakma ne yazık ki. Yurt dışından getiren satan falan varsa belki onlar alınabilir. Yani bu şartlarda en iyi çakmayı bulmaya çalışmalısınız
Bildiğim kadarıyla önceden QR kodla doğrulama yapılıyordu ama o işi çok kolay aştıkları için elektronik doğrulama belgesi mi ne çıkardılar, o da çözülmüş olabilir ama 6-7 ay önce hiçbir çakma üründen o belge çıkmıyordu.
İstanbul'da etrafta satılanların birçoğu da çakma ne yazık ki. Yurt dışından getiren satan falan varsa belki onlar alınabilir. Yani bu şartlarda en iyi çakmayı bulmaya çalışmalısınız
@DarthGorsoy Yasal satışları olmadığı için haliyle distribütör anlaşması yapamıyorlar. Çakma ya da yurt dışından getirilen ürünler var.
DarthGorsoy
Bilgin
Kısa bir süreliğine Vozol bir markayla anlaşmıştı ama sonrasında yasal sebeplerden o da iptal oldu diye hatırlıyorum.@DarthGorsoy Yasal satışları olmadığı için haliyle distribütör anlaşması yapamıyorlar. Çakma ya da yurt dışından getirilen ürünler var.
580 TL'ye Vozol 12000'lik dijital ekran buldum. Çakma olduğunu anlatsam iade edebiliyor muyum?Hocam, bildiğim kadarıyla Vozol gibi bilindik markaların hiçbir Türk markasıyla anlaşması yok. İnternette satılanların hepsi çakma, merdiven altı ürünler.
İstanbul'da etrafta satılanların birçoğu da çakma ne yazık ki. Yurt dışından getiren satan falan varsa belki onlar alınabilir. Yani bu şartlarda en iyi çakmayı bulmaya çalışmalısınızBildiğim kadarıyla önceden QR kodla doğrulama yapılıyordu ama o işi çok kolay aştıkları için elektronik doğrulama belgesi mi ne çıkardılar, o da çözülmüş olabilir ama 6-7 ay önce hiçbir çakma üründen o belge çıkmıyordu.
580 TL'ye Vozol 12000'lik dijital ekran buldum. Çakma olduğunu anlatsam iade edebiliyor muyum?Hocam, bildiğim kadarıyla Vozol gibi bilindik markaların hiçbir Türk markasıyla anlaşması yok. İnternette satılanların hepsi çakma, merdiven altı ürünler.
İstanbul'da etrafta satılanların birçoğu da çakma ne yazık ki. Yurt dışından getiren satan falan varsa belki onlar alınabilir. Yani bu şartlarda en iyi çakmayı bulmaya çalışmalısınızBildiğim kadarıyla önceden QR kodla doğrulama yapılıyordu ama o işi çok kolay aştıkları için elektronik doğrulama belgesi mi ne çıkardılar, o da çözülmüş olabilir ama 6-7 ay önce hiçbir çakma üründen o belge çıkmıyordu.
Son düzenleme:
DarthGorsoy
Bilgin
Hocam çakma sattıklarını onlar da biliyor, iade almazlar.580 TL'ye Vozol 12000'lik dijital ekran buldum. Çakma olduğunu anlatsam iade edebiliyor muyum?
580 TL'ye Vozol 12000'lik dijital ekran buldum. Çakma olduğunu anlatsam iade edebiliyor muyum?
Orijinal ürün nereden alabilirim?Hocam çakma sattıklarını onlar da biliyor, iade almazlar.
DarthGorsoy
Bilgin
Yurt dışından getirip satan birisi varsa anca o şekilde.
Yeni konular
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-