Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RoaringLion

Üstün
Makaleler
2
Yer
Boşluk
Merhaba,
Ahşap için, kendinden adaptörlü, 54 mm punch veya yaprak matkap ucu ve 54 mm, gri, masa kablo kapağı arıyorum. 60 Mm'ye kadar çıkabilir. Yardımcı olur musunuz?

IMG_0206.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Yardımcı olabilir.
En küçük çap 60 mm. O halde 60 mm'lik bir panç alacağım. Umarım çok kaba durmaz. Çok teşekkür ederim. 🙏

Aslında gönlümde hem Bosch olduğu için hem de takım olduğu için Bosch Ahşap Panç Seti'ni vardı ama takımdaki ölçülerin hiçbirine göre kapak bulamadım. Çok küçük de yapamam, kablonun fişi geçmezdi bu sefer de.

Sonunda bi tane 58'lik bulup satın aldım. Satıcı uyduruk gibi ama napalım artık. Geldiğinde iyi bi şey olduğuna kanaat getirirsem Bosch ahşap panç setini satın alacağım.

Amazon'dakini iade edip alttakini aldım. Hemen geldi. Kapakla birlikte Koçtaş'a gittim. Bosch Ahşap Panç Seti'ndeki 64'lük testerenin ağzıyla kapağın ağzını üst üste getirdim. Çok güzel uydu. Böylelikle Bosch Ahşap Panç Seti'ni de satın aldım. İyiki de almışım, çok kaliteli bir ürünmüş. Dahili adaptörü sayesinde rahatlıkla matkabımın ucuna takabildim ve deliği çok rahat bir şekilde açtım. Kapağı, ağaç tutkalıyla yapıştırdım sabahı bekliyorum. Artık kablolarımı oradan geçirebileceğim. 🥳🎉🎊

Masayla beraber gelen delik:

IMG_0220.webp

Benim açtığım delik:

IMG_0222.webp

Genel görünüm:

IMG_0224.webp

Son düzenleme: