Detaylar
Kim cevapladı?Orcamp iyidir bu konuda, uzun zamandır kullanıyorum. Çakmak gazı ile doldurulabilen modelleri dahi var.
Bir sürü modeli var üstadım, hangisini alayım? Çok büyük riskli olmaz değil mi?Orcamp iyidir bu konuda, uzun zamandır kullanıyorum. Çakmak gazı ile doldurulabilen modelleri dahi var.
Bir sürü modeli var üstadım, hangisini alayım? Çok büyük riskli olmaz değil mi?![]()
Şu modeli tavsiye ederim. Sadece mutfak değil, mangal vs işlerinde de kullanırsın. Çok yönlü bir cihaz. Artık yedek tüpleri, büyük marketlerde bile satılıyor.
Yani sadece mutfağa fazla mı gelir acaba?Şu modeli tavsiye ederim. Sadece mutfak değil, mangal vs işlerinde de kullanırsın. Çok yönlü bir cihaz. Artık yedek tüpleri, büyük marketlerde bile satılıyor.
Çakmak gazı ile doldurulan versiyon biraz cansız olur tüplü versiyona göre. Ama ufak tefek sadece mutfak için kullanacağım diyorsan sadece oda olur, işini görecektir. Ama direkt önerdiğim onun gazı uzun gider, tüpten ayırırsın yer kaplamaz, yıllardır kullanırım. Sorunsuz ürün, bir de 503 modeli var ona gerek yok. O tam kampçılar için uygun. 2 ürün paylaşıyorum, bunlardan birini tercih edebilirsin. Son kararı sen vereceksin.