@Picky Bu da SickleFlow Edge fanına ait değerler. Ses konusunda gönül rahatlığıyla garanti verebilirim; ben de kullandım ve gerçekten oldukça sessiz.
Ancak kasanın altına ProArt fanları takmanın çok büyük bir avantajı olmuyor. Fan ne kadar güçlü olursa olsun, üflediği havanın büyük kısmı ekran kartına çarpacağı için verimi düşüyor.
O yüzden benim tavsiyem, 6 adet ProArt fan alıp sıvı soğutmanın üzerinde gelen fanları kasanın altına taşıman, ProArt fanları ise radyatöre takman olur. Bu şekilde hem radyatörde daha verimli fanlar kullanmış olursun hem de kasanın hava akışı ve basınç dengesini çok daha rahat ayarlayabilirsin.
Bir diğer tavsiyem ve bana göre daha mantıklı olan seçenek ise 6x SickleFlow Edge fanları tercih etmen. Hem maliyet açısından daha uygun olur hem de bu fanları kullanarak kasanın altına ve radyatörün diğer tarafına fan ekleyip push-pull kurulum yapabilirsin.
Eki Görüntüle 271312
O zaman 3x pro art 3x cm tercih edebilirsiniz. Aslında ben radyatörde bütün fanların aynı olmasından yanayım, ama sıkıntı olmuyor eğer performans dengesizliği aşırı yoksa.