PXN VD4 alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan scuderia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 807
3500'den alabildim hocam, kargo ile vs 4k gibi bir şey tuttu ama olsun.
Yine iyi 4k olmadan aldınız Bundan sonra Gaming.gen'den bir şey alırken özellikle stokta olmayan ürünü takibe al diyecem çıktığı gibi alıcam

Vites filan ne lazımsa alın daha fazla artmadan

Merhaba hocam tekrardan, direksiyondan ve standdan şimdilik fazlasıyla memnun kaldım fakat direksiyon simiti fazlasıyla gıcırdıma/plastik sesi yapıyor, vidalarını hiç ellemedim fakat bariz bir gıcırtı sesi var vidalarını sıkmam mı gerekli? @AdvocateD

Ortadaki vidaları iyice sıkın hocam o gıcırdama sesi de zamanla iyice azalıyor. Plastik aksamların biraz esnemesi gerekiyor.

İsterseniz daha sonra fiyatı uygunken bu direksiyona da upgrade edebilirsiniz.

Hocam bu sorun haricinde aklıma takılan bir mesele var, quick shifter ve bağlantı kısmında yukardan dik baktığımda çevirmelerde o kısmın (turuncu kısım özellikle) hafif yalpalı döndüğünü gördüm, üründe kusur olabilir mi yoksa normal bir şey mi?

Örnek olarak inceleyen bu arkadaş da var sanırım, yukardan kendim baktığımda daha net görülüyor.

Hocam kullanımda bir sorun çıkarmıyorsa bir sıkıntı yok. Videodaki arkadaş becerip takamıyor zaten de siz de video çekerek paylaşırsanız daha net anlaşılır. Videoda ben bir şey göremedim.

Hocam PXN discorduna son atılan video size mi ait? Eğer öyleyse sizinkinde ciddi sıkıntı var o kadar sallanması normal değil. Direksiyonu doğru oturttuğunuzdan eminsiniz değil mi?

Son düzenleme:
Hocam PXN discorduna son atılan video size mi ait? Eğer öyleyse sizinkinde ciddi sıkıntı var o kadar sallanması normal değil. Direksiyonu doğru oturttuğunuzdan eminsiniz değil mi?
Evet hocam ben gönderdim oraya, otutturma kısmı da şöyle zaten quick release çıt ediyor gayet sağlam fakat o turuncu kısımda baya bi yamukluk var, ayrıca simitle mi alakalı bilmiyorum ama ben elimle döndürdüğümde sanki balansı bozuk lastik gibi ilk ivmeyi gayet güzel alıyor sonra bir anda hızı düşüp yavaşlıyor, FFB ile alakalı değil yani boşta çevirdiğimdede o tarz bir sorun var. Gıcırtılardada pek bir azalma olmadı günde 2-3 saat FFB komple açık Assetto vs. oynadım ama ilk günkü gibi çıt-çıt devam ediyor, iade yolu gözüktü gibi.

Gaming.Gen'e mesai saatlerinde ulaşıp sadece direksiyonu alıp işlem yapabilirler mi diye soracağım, base ve pedallarda sorunum yok komple ürünü de iade etmek istemiyorum aslında.

Öyle parça olarak değişim yapacaklarını sanmıyorum birebir değişim ya da para iadesi yaparlar. Arızalı ürünü de direkt Çin'e postalarlar.

@scuderia hocam ne yaptınız iade ettiniz mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…