KS KS 4 4284 Uzman Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.485 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.678 1 Ağustos 2024 #11 brkdnmz dedi: Ekran görüntüsünde şu dizin görünüyor: /Library/Frameworks/Python3.framework/Versions. Burada yer alıyor gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... O dizini sildim ama hâlâ "python -V" yazınca sürüm gözüküyor. Bir dosya daha var ama onu da sistem salt okunur yapmış. Onu silersem olacak sanırım.
brkdnmz dedi: Ekran görüntüsünde şu dizin görünüyor: /Library/Frameworks/Python3.framework/Versions. Burada yer alıyor gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... O dizini sildim ama hâlâ "python -V" yazınca sürüm gözüküyor. Bir dosya daha var ama onu da sistem salt okunur yapmış. Onu silersem olacak sanırım.
brkdnmz 2 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.634 Makaleler 19 Çözümler 27 Beğeniler 4.123 Yer LTAI 1 Ağustos 2024 #12 4284 dedi: O dizini sildim ama hâlâ "python -V" yazınca sürüm gözüküyor. Bir dosya daha var ama onu da sistem salt okunur yapmış. Onu silersem olacak sanırım. Genişletmek için tıkla... Buna yorum yapamıyorum. Şunun tekrar altını çizeyim: brkdnmz dedi: python3'ü veya python3.12'yi bir kontrol edin. Genişletmek için tıkla...
4284 dedi: O dizini sildim ama hâlâ "python -V" yazınca sürüm gözüküyor. Bir dosya daha var ama onu da sistem salt okunur yapmış. Onu silersem olacak sanırım. Genişletmek için tıkla... Buna yorum yapamıyorum. Şunun tekrar altını çizeyim: brkdnmz dedi: python3'ü veya python3.12'yi bir kontrol edin. Genişletmek için tıkla...
KS KS 4 4284 Uzman Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.485 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.678 1 Ağustos 2024 #13 brkdnmz dedi: Buna yorum yapamıyorum. Şunun tekrar altını çizeyim: Genişletmek için tıkla... macOS kurtarmadan silecektim. macOS bozuldu; uğraşamam valla. Python ile hiç uğraşamam. macOS'la da uğraşamam. 16 GB imaj mı olur be?
brkdnmz dedi: Buna yorum yapamıyorum. Şunun tekrar altını çizeyim: Genişletmek için tıkla... macOS kurtarmadan silecektim. macOS bozuldu; uğraşamam valla. Python ile hiç uğraşamam. macOS'la da uğraşamam. 16 GB imaj mı olur be?