L Lachin Uzman Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 25 Çözümler 1 Beğeniler 11 29 Mayıs 2024 #1 Merhaba dostlar, Python Djnago sıfırdan rehber istiyorum. Varsa kendiniz tek tek buraya yazabilir misiniz? Lachin dedi: Merhaba dostlar, Python Djnago sıfırdan rehber istiyorum. Varsa kendiniz tek tek buraya yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... PHP Gibi gerçek zamanlı şekilde kullanabilir miyiz? (Örnek olarak gerçek zamanlı sohbet uygulaması.) Son düzenleme: 29 Mayıs 2024
Merhaba dostlar, Python Djnago sıfırdan rehber istiyorum. Varsa kendiniz tek tek buraya yazabilir misiniz? Lachin dedi: Merhaba dostlar, Python Djnago sıfırdan rehber istiyorum. Varsa kendiniz tek tek buraya yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... PHP Gibi gerçek zamanlı şekilde kullanabilir miyiz? (Örnek olarak gerçek zamanlı sohbet uygulaması.)
Physic Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 2.838 Makaleler 26 Çözümler 29 Beğeniler 4.162 Yer Bartın, Türkiye 29 Mayıs 2024 #2 Lachin dedi: Merhaba dostlar, Python djnago sıfırdan rehber istiyorum. Varsa kendiniz tek tek buraya yazabilir misiniz? PHP gibi gerçek zamanlı şekilde kullanabilir miyiz? (örnek olarak gerçek zamanlı sohbet uygulaması.) Genişletmek için tıkla... O tür işler için next.js veya react.js ogrenebilirsin.
Lachin dedi: Merhaba dostlar, Python djnago sıfırdan rehber istiyorum. Varsa kendiniz tek tek buraya yazabilir misiniz? PHP gibi gerçek zamanlı şekilde kullanabilir miyiz? (örnek olarak gerçek zamanlı sohbet uygulaması.) Genişletmek için tıkla... O tür işler için next.js veya react.js ogrenebilirsin.
KS KS L Lachin Uzman Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 25 Çözümler 1 Beğeniler 11 29 Mayıs 2024 #3 Physic dedi: O tür işler için next.js veya react.js ogrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ne bileyim hocam Pythona olan merakımdan dolayı Django istedim. Artıları eksileri var mıdır react ve nexte göre? Hangileri daha iyi ve güvenli? (PHP şu anlık öğrenmek istemiyorum...)
Physic dedi: O tür işler için next.js veya react.js ogrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ne bileyim hocam Pythona olan merakımdan dolayı Django istedim. Artıları eksileri var mıdır react ve nexte göre? Hangileri daha iyi ve güvenli? (PHP şu anlık öğrenmek istemiyorum...)
Physic Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 2.838 Makaleler 26 Çözümler 29 Beğeniler 4.162 Yer Bartın, Türkiye 29 Mayıs 2024 #4 Lachin dedi: Ne bileyim hocam pythona olan merakımdan dolayı Django istedim. Artıları eksileri var mıdır React ve Next'e göre? Hangileri daha iyi ve güvenli? (PHP şu anlık öğrenmek istemiyorum...) Genişletmek için tıkla... PHP öğrenmek yerine next.js ogrenmeni tavsiye ederim. Django'dan daha işlevsel.
Lachin dedi: Ne bileyim hocam pythona olan merakımdan dolayı Django istedim. Artıları eksileri var mıdır React ve Next'e göre? Hangileri daha iyi ve güvenli? (PHP şu anlık öğrenmek istemiyorum...) Genişletmek için tıkla... PHP öğrenmek yerine next.js ogrenmeni tavsiye ederim. Django'dan daha işlevsel.
KS KS L Lachin Uzman Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 25 Çözümler 1 Beğeniler 11 29 Mayıs 2024 #5 Physic dedi: PHP öğrenmek yerine next.js ogrenmeni tavsiye ederim. Django'dan daha işlevsel. Genişletmek için tıkla... Peki next için ekstra edinmem gereken kaynak / bilgi var mı?
Physic dedi: PHP öğrenmek yerine next.js ogrenmeni tavsiye ederim. Django'dan daha işlevsel. Genişletmek için tıkla... Peki next için ekstra edinmem gereken kaynak / bilgi var mı?
Physic Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 2.838 Makaleler 26 Çözümler 29 Beğeniler 4.162 Yer Bartın, Türkiye 29 Mayıs 2024 #6 Lachin dedi: Peki next için ekstra edinmem gereken kaynak / bilgi var mı? Genişletmek için tıkla... Javascript, css ve hafif html bilsen yeter. Javascript bilmiyorsan next.js öğrenirken aşağıda yukarı kavrarsın.
Lachin dedi: Peki next için ekstra edinmem gereken kaynak / bilgi var mı? Genişletmek için tıkla... Javascript, css ve hafif html bilsen yeter. Javascript bilmiyorsan next.js öğrenirken aşağıda yukarı kavrarsın.