Rica ederim. Ancak seçeceğiniz alanı gerçekten istiyorsanız seviyorsanız yapın. Yoksa bıkar bunalırsınız. Çünkü sonuna kadar gitmek gerekiyor öğrenirken. O da uzun bir süreç.
Hocam, inanın ne yapacağım ben de bilmiyorum. Bu tür alanlarda diğer seçeneklerim neler?

Ayrıca bu videoya bir bakmanızı öneririm. 3D modelleme ile ilgili içerik var. Sanırım kast ettiğiniz şey bu.

Hocam, inanın ne yapacağım ben de bilmiyorum. Bu tür alanlarda diğer seçeneklerim neler?

Ayrıca bu videoya bir bakmanızı öneririm. 3D modelleme ile ilgili içerik var. Sanırım kast ettiğiniz şey bu.

Bu daha farklı. Birçok alanı da kendi içinde ayrılıyor. Ben texture modelling yapıyorum. Bunda texture olmaz bunların yaptığı 3D yazıcı ile basılabilen texture sız modelleme. Stl dosyası ile basıyorlar.

Tam modelleme bilen bunu da yapar rahat.

Merhaba,

30 yaşında, daha önce hiç bu tür işlere girmemiş, çoğu kavrama yabancı birisi, video düzenleme, freelancer olma gibi işler için tamamen sıfırdan bu işleri öğrenmek isterse, herhangi bir engel var mıdır?

Hobi olarak başlamak, belki başlarda sadece Valorant gibi oyunlarda videoları düzenlemek ve gittikçe daha da çok kategoriye, yani YouTube podcast videoları ya da video oluşturmak gibi bir heves var.

Bu konuda hiçbir bilgim yok.
Bilgisi olanlar önerebilir mi?
Bey abi, benim babam 43unde Unreal Engine ogrendi, olur niye olmasin.

Freelancer olmanin asil sorunu kendine kitle yaratma kismi fakat kendinizi guzel guzel eglendirirsiniz ondan eminim.

Bence crack hatta %99 crack. Illa o topa giriyorsaniz 1337x gibi sitelerden krekli bulun kullanin.

@29
@knxonline

1) Crack olunca ne oluyor? Güncelleme almayacak, orjinal olmayan yani değil mi?

O halde, önerinizi dikkate alarak bunu alacağım.

2)Bu crackli değilse orjinal mi oluyor?

Hiç anlamadığım için sıfırdan başlayacağım demiştim. :)

EDİT : Sepete eklerken, Premium Destek: Teknik ekibimiz tarafından VIP destek hizmeti +90 TL diyor.

Başta kurulum vs için en azından almama gerek var mı yoksa tamamen gereksiz mi?

1743134005230.webp

İki gün boyunca kullandım. Dünü es geçtim. Bugün vakit olursa tekrar Premiere Pro'da vakit geçireceğim. Dediğiniz yerden 2 haftalık satın aldım hocam.

Son düzenleme: