FRiVZ

Uzman
Merhaba,

30 yaşında, daha önce hiç bu tür işlere girmemiş, çoğu kavrama yabancı birisi, video düzenleme, freelancer olma gibi işler için tamamen sıfırdan bu işleri öğrenmek isterse, herhangi bir engel var mıdır?

Hobi olarak başlamak, belki başlarda sadece Valorant gibi oyunlarda videoları düzenlemek ve gittikçe daha da çok kategoriye, yani YouTube podcast videoları ya da video oluşturmak gibi bir heves var.

Bu konuda hiçbir bilgim yok.
Bilgisi olanlar önerebilir mi?

Selam öğrenmenin yasi yoktur. :) Benim bir tanidigim 40 yasinda yazilimci olcam demisti cidden sifirdan ogrenip 2 yil sonra ise girmisti ama o avusturya da yasiyor. Bizim ulke de istedigin kadar bil hic bir ise giremezsin torpilin olacak. Torpilssiz ise almiyorlar.

Selam öğrenmenin yasi yoktur. :) Benim bir tanidigim 40 yasinda yazilimci olcam demisti cidden sifirdan ogrenip 2 yil sonra ise girmisti ama o avusturya da yasiyor. Bizim ulke de istedigin kadar bil hic bir ise giremezsin torpilin olacak. Torpilssiz ise almiyorlar.
İlgine teşekkürler.

Ben bir saat önce resmi sitesinden ilk 7 gün ücretsiz, daha sonra aylık 550 TL'lik paketini almayı denedim fakat kredi kartı sahibi değilim.

Site:
Adobe Premier Pro resmi sitesi

Bu gidişle hiçbir zaman Premier Pro kullanamayacak mıyım?

Ben neredeyse 1 yıl olacak modelleme öğrenmek istedim. Ve başardım. İşe de girdim 7 ay sürdü proje geliştirdim. Yeni başladım diye az para verdiler ama istediğim şeyi yapıyorum. Şimdi kendi kendime bir şeyler yapıyorum. Yaş ilerledi ama boş oturmaktan iyidir. Bayağı da geliştirdim.

Ben neredeyse 1 yıl olacak modelleme öğrenmek istedim. Ve başardım. İşe de girdim 7 ay sürdü proje geliştirdim. Yeni başladım diye az para verdiler ama istediğim şeyi yapıyorum. Şimdi kendi kendime bir şeyler yapıyorum. Yaş ilerledi ama boş oturmaktan iyidir. Bayağı da geliştirdim.
Modelleme nedir?

Yada crack kullanabilirsiniz ama satın almanız daha iyi olur tabii ki.
Güvenilir satıcılar ya da siteler var mı bununla ilgili?
Varsa en güvenilir, popüler olanı hangisidir hocam?