Python'un hem yeni hem de eski sürümlerini denedim ama açtığım Python dosyaları açtım hızda kapanıyor. Add Python diyorum olmuyor neden olabilir? Zaten yüklerken 2 seçenek var tek tek denedim. En sonunda 2 tiki seçtim yine aynı.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Önceki hataya çok benziyor, tahmin edebileceğiniz üzere bu sefer de
requests kütüphanesi eksik sisteminizde: pip install requests.Evet, aynen böyle.
Scriptinizde
colorama kütüphanesini kullanmışsınız ancak sisteminizde yüklü değil ve bu yüzden hata veriyor. pip vb. ile kütüphaneyi yüklemeniz gerekiyor. PyPI'de de yazdığı gibi pip install colorama komutunu kullanabilirsiniz: colorama.Evet, aynen böyle.
Scriptinizdecoloramakütüphanesini kullanmışsınız ancak sisteminizde yüklü değil ve bu yüzden hata veriyor.pipvb. ile kütüphaneyi yüklemeniz gerekiyor.
Bu komutu da (
pip install colorama) Python Shell'in dışında, direkt komut satırında çalıştırmanız gerekiyor.Evet, aynen böyle.
Scriptinizdecoloramakütüphanesini kullanmışsınız ancak sisteminizde yüklü değil ve bu yüzden hata veriyor.pipvb. ile kütüphaneyi yüklemeniz gerekiyor. Pypı'de de yazdığı gibipip install coloramakomutunu kullanabilirsiniz: colorama.
Şimdi nediyor?
Dosya Ekleri
Önceki hataya çok benziyor, tahmin edebileceğiniz üzere bu sefer de
requests kütüphanesi eksik sisteminizde: pip install requests.Önceki hataya çok benziyor, tahmin edebileceğiniz üzere bu sefer derequestskütüphanesi eksik sisteminizde:pip install requests.
Sağ ol çözüldü olarak raporladım.
Rica ederim, sorununuzun çözüldüğüne sevindim.