qBittorrent nedir ve nasıl kullanılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 14742
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 810
  • Etiketler Etiketler
    qbittorrent

14742

Uzman
İyi akşamlar, qBittorrent nedir ve nasıl kullanılır? Detaylı anlatacak olursa sevinirim.

İyi akşamlar, qBittorrent nedir ve nasıl kullanılır? Detaylı anlatacak olursa sevinirim.

UTorrent'in daha güveniliri vallahi ben oyun indirmek için kullanıyorim kullanış açısından UTorrent'in benzeri dosyayı üstüne at indirmeye başlasın.

Artı -2 Eksi
UTorrent'in daha güveniliri vallahi ben oyun indirmek için kullanıyorim kullanış açısından UTorrent'in benzeri dosyayı üstüne at indirmeye başlasın.
Uygulamaya girdiğimde hiçbir dosya gözükmüyor hocam. Neden? Oyun dosyası var ama uygulamada yok.

Artı -1 Eksi
Tek yapman gereken YouTube'daki videolardan birini izlemek. Ne soruyorsun anlaşılmıyor. Diğer Torrent'lerden farkı mı?

Uygulamaya girdiğimde hiçbir dosya gözükmüyor hocam. Neden? Oyun dosyası var ama uygulamada yok.
Ekran gorüntüsü atabilir misin?

Artı -1 Eksi
Hayır en güveniliri qbittorrentir.

Torrent dosyasını ac yada surukle

Artı -2 Eksi
Tek yapman gereken YouTube'daki videolardan birini izlemek. Ne soruyorsun anlaşılmıyor. Diğer Torrent'lerden farkı mı?

Ekran gorüntüsü atabilir misin?
YouTube'de video bulamadım doğru düzgün anlatan. Hepsi karışık anlatıyor veya ben anlamıyorum. Buyurun hocam:

Oyun dosyası indirilenlerde var ama ne yapacağımı hiç bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-08 002730.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 101
YouTube'da video bulamadım doğru düzgün anlatan. Hepsi karışık anlatıyor veya ben anlamıyorum. Buyurun hocam:

Oyun dosyası indirilenlerde var ama ne yapacağımı hiç bilmiyorum.
Sadece oyun dosyasını buraya sürükle ya da çift tıklayıp aç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yorumlarda Türkçe A1 seviyesine inmiş nedense.... Şimdi ilk olarak qBittorrent bir Torrent istemcisidir. Torrent dosyalarını parçalar halinde indirip birleştirilmesini sağlar. Server masrafı olmadığından dolayı ve takip edilebilirliği zor olduğundan dolayı genellikle korsan ürünlerin indirilmesinde kullanılsa dahi protokol olarak torrent yasaldır. Çeşitli kaynaklardan(Reddit /torrents megathread bakabilirsiniz) indireceğiniz. Torrent ile biten dosyaları bu uygulamaya yükleyerek indirmeyi başlatabilirsiniz.

Torrent çalışma prosedürü olarak paylaşımcılığı amaçlar. Dosyayı indiren her kullanıcının upload hızını kullanarak diğer kullanıcılar ile indirdiği dosyaları paylaşmasını sağlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…