Torrentino
Çalışkan
Gece indirmeye başlamıştım, geç olunca sabah indirmeye devam ederim diye durdurdum. Şimdi deniyorum, başlatmayı zorla çalıştır desem de indirme 0 KB'de kalıyor.
Gece indirmeye başlamıştım, geç olunca sabah indirmeye devam ederim diye durdurdum. Şimdi deniyorum, başlatmayı zorla çalıştır desem de indirme 0 KB'de kalıyor.
Eki Görüntüle 158792
Dosyayı seedleyen kişi sayısı azsa veya hiç yoksa indirme durabilir, bu sebeple indirmez. Ekleme yapayım, tracker adresi de çalışmıyor olabilir tabii. Zorla başlat seçeneği de seed yoksa yine işe yaramaz.
Nereden indiriyorsunuz? @Barış hocamın dediği gibi seedleyen kişi sayısı çok az ya da hiç yok, bu sebeple indirme yapılamıyor. Popüler bir yerden indirme sağlarsanız böyle bir sorun yaşamazsınız.
Fitgirl'den indiriyorum marvels spiderman denedim onda başladı ama normalde 3mb olan indirme 120kb'ler de geziyor.Seedleyen yok sanırsam. Farklı dosya denemiş miydin?
Evet orjinal site. Dodi repack de dosyaların boyutu büyük ve bazen dll hatası alıyorum fitgirl ilk tercihim.@Torrentino, .site ile biten gerçek siteden indiriyorsunuz değil mi? Alternatif olarak DODI-Repacks'ten veya ElAmigos'tan indirmeyi deneyin. (Tarayıcınızda mutlaka kaliteli bir reklam engelleyici bulunsun)
Çözüldü teşekkürler.@Torrentino, mevcut izleyicilere ek olarak şunları da eklemeyi deneyin:
udp://tracker.opentrackr.org:1337/announce
udp://tracker.leechers-paradise.org:6969/announce
udp://tracker.internetwarriors.net:1337/announce
udp://tracker.coppersurfer.tk:6969/announce
udp://tracker.grepler.com:6969/announce
udp://tracker.mg64.net:2710/announce
udp://tracker.sktorrent.net:6969/announce
udp://tracker.dutchtracking.com:6969/announce
udp://tracker.opentrackr.org:1337/announce
udp://tracker.fastdownload.xyz:443/announce
Eğer düzelmiyorsa, beklemekten başka şansınız yok. Seed edecek birisi çıkana kadar öyle kalır.