Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

megatronn

Üstün
Yer
Vice City
Bu sabah açtım kulaklığı ekmek alıp geldim. Gelince kapatmaya çalıştım tuşa basılı tutarak ama baktım ki tuşlar çalışmıyor kapatamıyorum. Bağlantısıni kestim kendisi kapandı şimdi geri açabiliyorum ama kapatamıyorum sadece açılırken çalışıyor tuş. Tuş hissiyatlarında bir sıkıntı yok ama neden böyle olmuş olabilir? Nasıl çözebilirim?

Çözüm
Hocam bugün uygulamaya girdiğimde batarya ile ilgili İngilizce bir yazı geldi batarya simgesi vardı okumadan çarpıya bastım ama ondan olduğunu sanmıyorum.
Batarya az ise ona uyarı vermiş olabilir. Yazılımsal bir sorun olabileceğini düşünüyorum. Eğer uygulamadan yüklenen güncelleme firmware güncellemesi ise, ondan kaynaklı olabilir. Bende ilk aldığım zaman yüklemiştim, başka güncelleme geldi mi bilmiyorum, ama umarım yazılımsal bir sorundur, ki bana öyle geliyor.

Kulaklığı fabrika ayarlarına sıfırlamak iyi olabilir 10 saniye boyunca güç tuşuna basar mısınız hocam.
1917.webp

Güç tuşu değilmiş ses açma ve kısma tuşuymuş hocam.
Garantisi var mı?

Mobil uygulaması güncellemeleri yükleme özelliği de var. Hiç güncelleme yüklediniz mi mobil uygulamasından?

Garantisi var mı?

Mobil uygulaması güncellemeleri yükleme özelliği de var. Hiç güncelleme yüklediniz mi mobil uygulamasından?

Evet garantisi var ama son çare olarak garantiye göndermeyi düşünüyorum.

Mobil uygulamasından güncelleme yüklemedim. Son yazılım diyor güncellemeye çalıştığımda.

Hocam bugün uygulamaya girdiğimde batarya ile ilgili İngilizce bir yazı geldi batarya simgesi vardı okumadan çarpıya bastım ama ondan olduğunu sanmıyorum.
Batarya az ise ona uyarı vermiş olabilir. Yazılımsal bir sorun olabileceğini düşünüyorum. Eğer uygulamadan yüklenen güncelleme firmware güncellemesi ise, ondan kaynaklı olabilir. Bende ilk aldığım zaman yüklemiştim, başka güncelleme geldi mi bilmiyorum, ama umarım yazılımsal bir sorundur, ki bana öyle geliyor.

Kulaklığı fabrika ayarlarına sıfırlamak iyi olabilir 10 saniye boyunca güç tuşuna basar mısınız hocam.
1917.webp

Çözüm
Batarya az ise ona uyarı vermiş olabilir. Yazılımsal bir sorun olabileceğini düşünüyorum. Eğer uygulamadan yüklenen güncelleme Firmware güncellemesi ise, ondan kaynaklı olabilir. Bende ilk aldığım zaman yüklemiştim, başka güncelleme geldi mi bilmiyorum ama umarım yazılımsal bir sorundur, ki bana öyle geliyor.

Eki Görüntüle 140307

Şarjı %70'di hocam şu an şarja koydum olduktan sonra bir daha deneyeceğim. Bende yazılımsal bir sıkıntı olacağını düşünüyorum çünkü açarken sıkıntısız açılıyor açıldıktan sonra tuşlar çalışmamaya başlıyor. Şarj olsun fabrika ayarlarına sıfırlamayı deneyeceğim umarım garantiye göndermeme gerek kalmaz.

Şarjı %70'di hocam şu an şarja koydum olduktan sonra bir daha deneyeceğim. Bende yazılımsal bir sıkıntı olacağını düşünüyorum çünkü açarken sıkıntısız açılıyor açıldıktan sonra tuşlar çalışmamaya başlıyor. Şarj olsun fabrika ayarlarına sıfırlamayı deneyeceğim umarım garantiye göndermeme gerek kalmaz.
Batarya konusunu boş verin hocam dediğim sıfırlama işlemini yapınız önce.

Bende bakacağım şimdi yeni güncelleme gelmiş mi umarım benimkide bozulmaz. 😨