Bu sabah açtım kulaklığı ekmek alıp geldim. Gelince kapatmaya çalıştım tuşa basılı tutarak ama baktım ki tuşlar çalışmıyor kapatamıyorum. Bağlantısıni kestim kendisi kapandı şimdi geri açabiliyorum ama kapatamıyorum sadece açılırken çalışıyor tuş. Tuş hissiyatlarında bir sıkıntı yok ama neden böyle olmuş olabilir? Nasıl çözebilirim?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Batarya az ise ona uyarı vermiş olabilir. Yazılımsal bir sorun olabileceğini düşünüyorum. Eğer uygulamadan yüklenen güncelleme firmware güncellemesi ise, ondan kaynaklı olabilir. Bende ilk aldığım zaman yüklemiştim, başka güncelleme geldi mi bilmiyorum, ama umarım yazılımsal bir sorundur, ki bana öyle geliyor.Hocam bugün uygulamaya girdiğimde batarya ile ilgili İngilizce bir yazı geldi batarya simgesi vardı okumadan çarpıya bastım ama ondan olduğunu sanmıyorum.
Kulaklığı fabrika ayarlarına sıfırlamak iyi olabilir 10 saniye boyunca güç tuşuna basar mısınız hocam.
Güç tuşu değilmiş ses açma ve kısma tuşuymuş hocam.
Hocam Allah razı olsun sizden. Oldu çok sağ olun.
Düzeldi mi şuan?
Evet fabrika ayarlarına sıfırlayınca düzeldi. Bende fabrika ayarlarına sıfırlamayi düşündüm de uygulamasında varsayılan ayarları geri yükle kısmı var orayı denemiştim sadece. Çok teşekkür ederim tekrardan. Neden böyle oldu acaba onu da merak ediyorum daha düne kadar bir sıkıntı yoktu sürümüm v0.9.1.2 sizde de sürüm aynı mı? Belki bugün bir güncelleme gelmiştir de ondan olmuştur.
Bende bir güncelleme gözükmemişti ama sürümede bakmamıştım.Evet fabrika ayarlarına sıfırlayınca düzeldi. Bende fabrika ayarlarına sıfırlamayi düşündüm de uygulamasında varsayılan ayarları geri yükle kısmı var orayı denemiştim sadece. Çok teşekkür ederim tekrardan. Neden böyle oldu acaba onu da merak ediyorum daha düne kadar bir sıkıntı yoktu sürümüm v0.9.1.2 sizde de sürüm aynı mı? Belki bugün bir güncelleme gelmiştir de ondan olmuştur.
Bendede 0.9.1.2 sürümü yüklü hocam o zaman güncelleme ile alakalı değildir bence.