QCY HT05 PUBG mobile gibi oyunlarda gecikme yapar mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan A Train
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 378
  • Etiketler Etiketler
    gecikme
Merhaba, QCY HT05 almayı düşünüyorum ama PUBG Mobile gibi oyunlarda gecikme yapar diye korkuyorum, sıkıntı yaşanır mı?

Oyun modunu açarsan gecikmeyi 200ms civarına kadar düşürebilirsin çok fazla bir gecikme olmayacaktır.

Düşük gecikme isteniyorsa Bluetooth TWS'lere değil kablolu kulaklıklara bakılmalı. Ama illa Bluetooth TWS şartsa evet, gecikme olur. Hem de göze batacak kadar olur. Kökten çözümü yok.

Gecikmeyi azaltmak için oyun modunu açarsınız, çok profesyonel oyuncu değilseniz oyun modu gecikmeyi bayağı düşürerek oyunu oynanabilir hale getiriyor.

Hocam telefonumda maalesef sadece Type-C girişi var o yüzden kablolu kulaklık alamıyorum.

Kendinizi kasacak kadar profesyonel oyuncu değilseniz çok çok düşük gecikmeye de pek ihtiyacınız yok. Oyun moduyla oyuna girersiniz artık.

Kulaklığın oyun modu var.

Kendinizi kasacak kadar profesyonel oyuncu değilseniz çok çok düşük gecikmeye de pek ihtiyacınız yok. Oyun moduyla oyuna girersiniz artık.

Tamam hocam arada sırada giriyorum zaten çok oynamıyorum.

İfadeler: 519
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…