Merhaba, QCY HT05 almayı düşünüyorum ama PUBG Mobile gibi oyunlarda gecikme yapar diye korkuyorum, sıkıntı yaşanır mı?
Kulaklığın linkini atarsanız daha iyi olur.Merhaba, QCY HT05 almayı düşünüyorum ama PUBG Mobile gibi oyunlarda gecikme yapar diye korkuyorum, sıkıntı yaşanır mı?
Düşük gecikme isteniyorsa Bluetooth TWS'lere değil kablolu kulaklıklara bakılmalı. Ama illa Bluetooth TWS şartsa evet, gecikme olur. Hem de göze batacak kadar olur.
Gecikmeyi azaltmak için oyun modunu açarsınız olur biter, çok profesyonel oyuncu değilseniz oyun modu gecikmeyi bayağı düşürerek oyunu oynanabilir hale getiriyor.
Düşük gecikme isteniyorsa Bluetooth TWS'lere değil kablolu kulaklıklara bakılmalı. Ama illa Bluetooth TWS şartsa evet, gecikme olur. Hem de göze batacak kadar olur. Kökten çözümü yok.
Gecikmeyi azaltmak için oyun modunu açarsınız, çok profesyonel oyuncu değilseniz oyun modu gecikmeyi bayağı düşürerek oyunu oynanabilir hale getiriyor.
Kendinizi kasacak kadar profesyonel oyuncu değilseniz çok çok düşük gecikmeye de pek ihtiyacınız yok. Oyun moduyla oyuna girersiniz artık.
Tamam hocam arada sırada giriyorum zaten çok oynamıyorum.