Mert Ocak

Uzman
Selam, telefondan Samsung Galaxy S24 FE PUBG Mobile oynarken daha önce kablolu kulaklık kullanıyordum, yakın zamanda SteelSeries Arctis Nova 5 modeline geçiş yaptım. Ancak oyun içi seste şöyle bir problem yaşıyorum:

Kulaklıktan aldığım sesler çok güzel ve sorunsuz fakat oyun içi sesli sohbette konuşurken sistem kulaklığın mikrofonunu değil, telefonun kendi mikrofonunu kullanıyor.

Kulaklığı kendi Type-C Dongle'ı ile bağladığımda hiçbir sorun yok, mikrofon kusursuz çalışıyor. Ancak oyun oynarken telefonu şarja takmam gerektiği için Dongle'ı çıkarıp mecburen Bluetooth ile bağlanmak zorunda kalıyorum. Bluetooth ile bağlandığım an kulaklığın mikrofonu devre dışı kalıyor ve telefonun mikrofonuna geçiş yapıyor.

Nasıl çözeceğimi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Bunu satın alabilirsin.
Dönüştürücüm var fakat telefonda bypass özelliğini kullanıyorum ve bunun için normal şarj cihazından bağlanması gerekiyor bu yüzden işe yaramıyor.

Ses Kaydedici uygulamasından kullanılan mikrofonu "Her zaman Bluetooth" olarak değiştirirseniz değişebilir belki ama telefonun mikrofonu çok kaliteli o yüzden değiştirmeyin bence.

Ses Kaydedici uygulamasından kullanılan mikrofonu "Her zaman Bluetooth" olarak değiştirirseniz değişebilir belki ama telefonun mikrofonu çok kaliteli o yüzden değiştirmeyin bence.
Evet telefonun mikrofonu gerçekten kaliteli ama oyun oynarken karşı tarafa ses ileteceği zaman etrafımdaki bütün sesi iletiyor kulaklık mikrofonu olduğu zaman diğer sesler az sadece benim sesimi iletiyor

Evet telefonun mikrofonu gerçekten kaliteli ama oyun oynarken karşı tarafa ses ileteceği zaman etrafımdaki bütün sesi iletiyor kulaklık mikrofonu olduğu zaman diğer sesler az sadece benim sesimi iletiyor
Mikrofon kullanılırken Quick Panel'i açın. En üstte bir Mikrofon modu bölümü olur.

Tam Spektrum: Tüm sesleri alır.
Ses Odağı: Sadece konuşucunun sesini alır.