Detaylar
Kim cevapladı?emilbreivik
Uzman
Hocam ilk aldığım zamanlar benim de sorunsuz çalışıyordu. Sonradan ne olduysa birden mikrofon çalışmamaya başladı. 2-3 hafta boyunca düzeltmek için her şeyi denedim, format dahi attım ama hiçbir şekilde düzelmedi mikrofon. Ben de mecburen gidip ayrı olarak mikrofon aldım.
Benim yaşadığım durum bu.
Hocam benim direkt aldığımdan beri böyle. Eğer bu kulaklığın kendi sorunuysa iade edeceğim. Ama sorunun ne olduğunu anlamadım.Hocam ilk aldığım zamanlar benim de sorunsuz çalışıyordu. Sonradan ne olduysa birden mikrofon çalışmamaya başladı. 2-3 hafta boyunca düzeltmek için her şeyi denedim, format dahi attım ama hiçbir şekilde düzelmedi mikrofon. Ben de mecburen gidip ayrı olarak mikrofon aldım.
achelleus
Yetkin
Hocam benim direkt aldığımdan beri böyle. Eğer bu kulaklığın kendi sorunuysa iade edeceğim. Ama sorunun ne olduğunu anlamadım.
Tek jackla geliyordu PC'ye iki ayrı jack kombosu ile mi kullanıyorsunuz tek jackı direkt PC'ye takar iseniz mikrofon çalışmaz.
İki ayrı jak kullanıyorum tabii hocam biri mikrofona biri kulaklığa şeklinde. Sorun donanımsal sanırım çözemedim.Tek jackla geliyordu PC'ye iki ayrı jack kombosu ile mi kullanıyorsunuz tek jackı direkt PC'ye takar iseniz mikrofon çalışmaz.
achelleus
Yetkin
İki ayrı jak kullanıyorum tabii hocam biri mikrofona biri kulaklığa şeklinde. Sorun donanımsal sanırım çözemedim.
İnternette var sorun yaşayanlar öyleyken yapıyorsa iade edin şansınız varsa.
Eğer sorunu çözebileceksem hiç uğraşmak istemiyorum işte çünkü böyle açılan çok konu var ama çözüm bulamıyorum. Sonunda değişim isticem herhalde.İnternette var sorun yaşayanlar öyleyken yapıyorsa iade edin şansınız varsa.