karahan96

Uzman
Arkadaşlar merhaba. 1000 lira civarında kablosuz kulak içi kulaklık arıyorum. Bu modeller gözüme takıldı. Önem verdiğim özellikler ANC ve ergonomi. Kepçe kulakta durmaz diye Buds FE düşünmedim. Sizce en fiyat/performans model hangisi?

CMF Buds en mantikli olani. QCY T13 ANC modelini kullandim ve ses seviyesi 1 ayda falan yari yariya dustu.
Ben 1 seneden fazla HT05 kullanıyordum ara ara bende de yapıyordu sonra düzeliyordu genel olarak sıkıntı yoktu. CMF buds da da videoları veya müzikleri kendi kendine durdurduğuna dair şikayetler var hocam.

Ben 1 seneden fazla HT05 kullanıyordum ara ara bende de yapıyordu sonra düzeliyordu genel olarak sıkıntı yoktu. CMF buds da da videoları veya müzikleri kendi kendine durdurduğuna dair şikayetler var hocam.
Durdurma sebebi uygulamada bir ayar var kulaklığı kulağından çıkartınca şarkı duruyor. Onu kapatınca düzeliyor bu sorun. Ben yaşamadım ama çözüm bu. İncelemsini yaptım;

Durdurma sebebi uygulamada bir ayar var kulaklığı kulağından çıkartınca şarkı duruyor. Onu kapatınca düzeliyor bu sorun. Ben yaşamadım ama çözüm bu. İncelemsini yaptım;
Okudum hocam teşekkürler. Telefonum samsung ama dediğim gibi kulak yapımdan dolayı kulaklık dışarı çıkar mı bilemedim saplı yapıda değil çünkü

Ürün linki SoundPEATS Capsule3 Pro.

Bu fiyata alınabilecek en iyi F/P kulaklık. Amazon fırsat günlerine denk gelirsen 100TL daha uyguna alabiliyorsun. Amazon prime kullanarak satın almanı öneririm. Daha önce kullanmadıysan ilk ay ücretsiz kullanabiliyorsun.

Ürün linki SoundPEATS Capsule3 Pro.

Bu fiyata alınabilecek en iyi F/P kulaklık. Amazon fırsat günlerine denk gelirsen 100TL daha uyguna alabiliyorsun. Amazon prime kullanarak satın almanı öneririm. Daha önce kullanmadıysan ilk ay ücretsiz kullanabiliyorsun.

Teşekkürler ama yorumlar pek hoşuma gitmedi, amazondan da alsak kulaklıklarda iade olmadığı için dikkatli seçerek bahsettiğim dört model arasından alacağım