Bu kulakligi buyuk bir hevesle satin almistim fakat sonrasinda ciddi ses kesilmesi yasadim. Artik kutuphanede dogru duzgun videoyu dinlemek icin ses seviyesini 70-80'lere getirmek zorunda kaliyorum. Boyle bir sorunu mevcut cunku farkli kullanicilarda da bu sorunu gordum. Alacaklar icin kucuk bi bilgi.
Kulakligi vakumlayinca her kulaklikta duzeliyor benim.
(Sorumluluk size aittir, sağlıklı olmayabilir cihaz açısından)

Kulakligi vakumlayinca her kulaklikta duzeliyor benim.
(Sorumluluk size aittir, sağlıklı olmayabilir cihaz açısından)
Kulakligin kirliligi vs. alakasi yok hocam. Baglanirken veya anc modu acarken yuklu olan kadin sesinde herhangi bi azalma yok fakat medya oynatirken var. Gelistirici seceneklerinden blutooth ayarlariyla oynayip cozen varmis fakat bende ise yaramadi.

Kullanan varsa söyleyebilir mi HT05 aldım çalışmıyordu benim telefonumda başka telde çalışıyordu iade ettim. Realme T100 almayı düşünüyordum iade kabul olunca ama bu da mantıklı geldi. Hangisi tavsiye edersiniz T100 mu T13 ANC mi? Ama T13'ünde sorun çikartabileceginden şüpheliyim aynı marka diye.

Kulakligin kirliligi vs. alakasi yok hocam. Baglanirken veya anc modu acarken yuklu olan kadin sesinde herhangi bi azalma yok fakat medya oynatirken var. Gelistirici seceneklerinden blutooth ayarlariyla oynayip cozen varmis fakat bende ise yaramadi.
Bazı telefonlarda kulak sağlığı açısından bir üst limit oluyor ve onu geçemiyorsunuz. Başka telefonda denediniz mi?