Sliva24

Uzman
Kulaklığı 3 aydır kullanıyorum. 5 gün önce sağ kulaklığı kulağıma yerleştirirken ses geldi ve kulaklık kapandı. O günden beri açamıyorum yardım eder misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklığı 3 aydır kullanıyorum. 5 gün önce sağ kulaklığı kulağıma yerleştirirken ses geldi ve kulaklık kapandı. O günden beri açamıyorum yardım eder misin?
Kulaklığın sağ tarafının kapalı kalması birkaç sebepten kaynaklanabilir. İşte denemen gereken bazı adımlar:

1. Şarj Durumunu Kontrol Et: Eğer kulaklığın kablosuzsa, öncelikle şarjının bitmiş olup olmadığını kontrol et. Şarj kablosuyla şarj etmeye çalış ve birkaç dakika bekleyip tekrar dene.

2. Temizleme: Kulaklığının içindeki bağlantı noktalarında veya hoparlör kısmında toz ya da kir birikmiş olabilir. Yumuşak bir bez veya temiz bir diş fırçası ile dikkatlice temizleyebilirsin.

3. Yeniden Başlat: Eğer kulaklığın bir resetleme butonu varsa, bunu kullanarak sıfırlama işlemi yapmayı deneyebilirsin. Eğer yoksa, kulaklığı tamamen kapatıp birkaç dakika bekledikten sonra tekrar açmayı dene.

4. Bağlantı Kontrolü: Kulaklığın Bluetooth ile bağlıysa, cihazın Bluetooth ayarlarını kontrol et ve kulaklığı unutup yeniden eşleştirmeyi dene.

Eğer bu adımlar işe yaramazsa, kulaklığının garanti durumu varsa, yetkili servise başvurmayı düşünebilirsin.