QCY T13 ANC kulaklıkta sağ taraf çalışmıyor

Sliva24

Uzman
Kulaklığı 3 aydır kullanıyorum. 5 gün önce sağ kulaklığı kulağıma yerleştirirken ses geldi ve kulaklık kapandı. O günden beri açamıyorum yardım eder misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklığı 3 aydır kullanıyorum. 5 gün önce sağ kulaklığı kulağıma yerleştirirken ses geldi ve kulaklık kapandı. O günden beri açamıyorum yardım eder misin?
Kulaklığın sağ tarafının kapalı kalması birkaç sebepten kaynaklanabilir. İşte denemen gereken bazı adımlar:

1. Şarj Durumunu Kontrol Et: Eğer kulaklığın kablosuzsa, öncelikle şarjının bitmiş olup olmadığını kontrol et. Şarj kablosuyla şarj etmeye çalış ve birkaç dakika bekleyip tekrar dene.

2. Temizleme: Kulaklığının içindeki bağlantı noktalarında veya hoparlör kısmında toz ya da kir birikmiş olabilir. Yumuşak bir bez veya temiz bir diş fırçası ile dikkatlice temizleyebilirsin.

3. Yeniden Başlat: Eğer kulaklığın bir resetleme butonu varsa, bunu kullanarak sıfırlama işlemi yapmayı deneyebilirsin. Eğer yoksa, kulaklığı tamamen kapatıp birkaç dakika bekledikten sonra tekrar açmayı dene.

4. Bağlantı Kontrolü: Kulaklığın Bluetooth ile bağlıysa, cihazın Bluetooth ayarlarını kontrol et ve kulaklığı unutup yeniden eşleştirmeyi dene.

Eğer bu adımlar işe yaramazsa, kulaklığının garanti durumu varsa, yetkili servise başvurmayı düşünebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…