Rehber QD-OLED ekran temizliği nasıl yapılmalı?

Ben 1 sene önce ASUS W-OLED PG32UCDP & QD-OLED UGP32UCDM almıştım. Böyle bir şey hiç olmadı ayrıca kendi bezi bende bayağı küçük ama normal su ile ıslatıp, suyunu sıkıp nemli şekilde hızlıca siliyorum. Herhangi bir farklılık yok, tekdüze yekpare şekilde parlıyor.

@Serj aynı problem OLED TV de yaşıyorum aynı sorun bende de çözülür mü acaba?

Dosya Ekleri

• 1.webp
    1,3 MB · Görüntüleme: 86
  • 2.webp
    461,7 KB · Görüntüleme: 63
  • 3.webp
    713,9 KB · Görüntüleme: 79
Arkadaşlar rossman'da gözlük temizleme mendili var tek kullanımlık alkollü ben onu kullanıyorum tavsiye ederim. Zaten direk uçuyor ıslandığı zaman kurulama vs. derdi olmuyor.

Merhabalar dostum birebir attığın görsellerdeki 'İncinme' durumu bende de var maalesef üstelik kendi gönderdikleri bezle ve üzerine çok az damacana temiz su döküp sildiğim halde sende olduğu gibi kirler yayıldı. Mikrofiber bezi nereden temin ettin acaba? Distile su işini çözdüm bu kiri temizleyecek mikrofiber beze kaldı işim.

Merhabalar. MSI MAG 321UP QD-OLED X24 Monitörüm var. Temizliği için ne öneriyorsunuz? Monitör kutusundan çıkan bez ile mi sileyim yoksa başka önereceğiniz bez var mıdır Türkiye’de satılan? Birde distile su ile mi temizlemeyi öneriyorsunuz yoksa %70 izopropil alkol ile mi temizlemeyi öneriyorsunuz?

Yaklaşık 1 ay önce ASUS ROG STRIX OLED XG27AQDMES aldım. İçinden çıkan bezle saf suyla bastırmadan hafifçe silmeme rağmen ekranda bir sürü kılcal çizik oluştu. Nasıl temizlersem temizleyeyim ekranda iz kalıyor. Keşke OLED almasaydım diyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah Allah o kadar da hassas mı yahu başka kaliteli mikrofiber bez alsak mesela onunla da çizer mi ki? Bende distile yani saf su kullanmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…