QKZ AK6 vs KZ EDX Pro

Makaleler
12
Yer
Antalya
Son düzenleyen: Moderatör:
KZ EDX PRO kullandığım ilk IEM kulaklıktı. Arkadaşın dediği gibi sesler biraz fazla parlak. Bu durumu seven kullanıcılar var. KZ'nin diğer modellerine kıyasla yapısı ucuz kalıyor. Ne tür müzik dinliyorsun bilmiyorum fakat Hip Hop tarzı müzik dinleyip basın hissettirmesini istiyorsan KZ ZSN PRO X öneririm. İmkanın varsa ucuz yollu portatif DAC alıp kullan. Çok daha keyifli olacaktır.

Ucuz olani al. EDX Pro var ben de. Fazla tiz agirlikli bir IEM. AK6 ise bass olarak daha onde.
Genelde Korece dinliyorum ama pop, rock, ballad, rap, hiphop, jazz vs. çoğu türünü dinliyorum. Genelde ballad-vokal ağırlıklı. Şu an bilgisayarda kullandığım kulakiçi kulaklık Anker Soundbuds Verve. Bas ağırlıklı bir kulaklık. İdare ediyor. Telefonda ise Xioami Mi ANC Type-C kullanıyorum. Bunda bas pek yok ama vokaller, enstrümanlar genel olarak temiz duyuluyor. Açıkçası bu kulaklığımla müzik dinlemeyi daha çok seviyorum zaten Soundcore Verve'den 3-4 kat daha pahalıydı aldığım zaman. Ama Type-C giriş kasada yok masaüstünde kullanamıyorum.

Tercihim seslerin daha temiz duyulması. Bilgisayarda oyun oynarken de kullanacağım çünkü. EDX Pro daha mantıklı o zaman sanki benim için. İncelemelere de baktım genelde AK6 daha çok övülmüş gibi muhtemelen fiyatı nedeniyle. Ama AK6 bası için eğlenceli-gümleyen şeklinde kelimeler kullanmışlar. Uzun süre oyun oynarken başımı ağrıtabilir. Bundan dolayı EDX Pro tercih edeyim ben en iyisi.

O kadar para vermek istemiyorum.

Hayirli olsun.

Normal kullanımda diğer kulaklıklardan çok farklı bir deneyim sunar mı bilemiyorum. Belki senin PC ses kartı daha iyidir. Baktın pek bir numara yok 300, 400TL'ye satılan portatif DAC temin et. Kulaklığın potansiyelini hissettiğinde verdiğin paraya daha çok değeceğini anlarsın. Şimdiden iyi günlerde, keyifle kullan.

@Lee Yubin, BlackShark v2X kulaklığım bozuldu. Garantiye vereceğim, garanti sürecinde kulaklıksız kalmamak için bu iki kulaklıktan birini almayı düsünüyorum. Müzik dinlemek için kullanılmayacak, oyun ve sohbet amaçlı. Verdiği ses rahatsızlık vermesin, mikrofonu adamakıllı sesimi iletsin yeter.
Siz hangisini tercih ettiniz ve memnun musunuz?

Bu bütçede ki IEM'lerın mikrofonu tırt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…