Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ben bir yerden kasa bulmuştum, ayrıyeten boş duran bir anakart vardı, sisteme taktım.

Sistem şöyle:

R7 240
Quad Q8200
G41T M7
2 GB Elixir RAM

R7 240'ı ana sistemimde GTA 5 1080p'de 45 FPS verecek şekilde OC'ladım önceden 20 FPS veriyordu. Neyse sistem çok kasıyor Google'a bile 20 saniyede giriyor, bazen yanıt vermiyor. Sisteme virüs taraması yapayım dedim Malwarebytes'ten 15 dakikada 17 bin item taradı 54 tane virüs buldu. Pop up, HackTool falan yazıyordu. Karantinaya aldım ve sildim. Kasma yine düzelmedi ve disk her zaman yüzde yüz kullanıyor. RAM 2 GB bunu 8'e çıkarırsam kasma düzelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Asıl sorun zaten RAM'in 2 GB olması. Nasıl oldu da eskiden kasmadan kullandınız, anlamadım. GTA V'te 45 FPS verip takılma olmaması ayrı bir garip. RAM takınca muhtemelen çok rahatlayacaktır sistem. Ayrıca işletim sisteminiz nedir? Windows 10 ise çok kasması aşırı normal zaten.
Asıl sorun zaten RAM'in 2 GB olması. Nasıl oldu da eskiden kasmadan kullandınız, anlamadım. GTA V'te 45 FPS verip takılma olmaması ayrı bir garip. RAM takınca muhtemelen çok rahatlayacaktır sistem. Ayrıca işletim sisteminiz nedir? Windows 10 ise çok kasması aşırı normal zaten.

Çözüm

Hayır hocam ben bir şeyden buldum zaten kasayı kullanan kişi 2 GB RAM'la nasıl kullanmış bilmiyorum. W 8.1 var içinde ve sadece malwareden tarama yapsam bile disk yüzde 100'de. Ayrıca R7 240ı ana sistemime takıp OC yaptım OC kaybolmuş mudur bakamadım. Format atıp RAM'ı 8 yapsam PUBG Mobile'ı ne derecede oynayabilirim.

@Kedicik peki formattan sonra hangi işletim sistemini yüklemeliyim PUBG Mobile'de en yüksek performans veren arayüz çok kötü olsa bile umurumda değil.

Hayır hocam ben bir şeyden buldum zaten kasayı kullanan kişi 2 GB RAM'la nasıl kullanmış bilmiyorum. W 8.1 var içinde ve sadece malwareden tarama yapsam bile disk yüzde 100'de. Ayrıca R7 240ı ana sistemime takıp OC yaptım OC kaybolmuş mudur bakamadım. Format atıp RAM'ı 8 yapsam PUBG Mobile'ı ne derecede oynayabilirim.

Hocam RAM takıp bir de R7 240'ı satıp onu RX460 ile değiştirebilirsiniz. Aralarında bayağı performans farkı var hem de 2. el fiyatı neredeyse R7 240 ile aynı.

Bir de SSD yoksa takarsanız mis gibi olur. Windows 10'u SSD olmadan kullanmak işkence.

Format atıp RAM'ı 8 yapsam PUBG Mobile'ı ne derecede oynayabilirim.
Emülatör kullanacağınızdan tam emin olamıyorum FPS konusunda ama 8 GB geçince cidden rahatlar bilgisayar.
Peki formattan sonra hangi işletim sistemini yüklemeliyim PUBG Mobile'de en yüksek performans veren arayüz çok kötü olsa bile umurumda değil.
8 GB geçerseniz Windows 10 Home olabilir aslında. İşletim sistemleri konusunda çok fazla bilgi sahibi değilim maalesef.

Hocam RAM takıp bir de R7 240'ı satıp onu RX460 ile değiştirebilirsiniz. Aralarında bayağı performans farkı var hem de 2. el fiyatı neredeyse aynı.

Yapamam 15 tatilde PC ile birlikte köye gidip kuzenle PUBG Mobile oynayacağız, zaten ana bilgisayarım var. 15 gün için RX 460 almak istemiyorum, PUBG Mobile'de en yüksek performans verecek işletim sistemini söyleyebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapamam 15 tatilde PC ile birlikte köye gidip kuzenle PUBG Mobile oynayacağız, zaten ana bilgisayarım var. 15 gün için RX 460 almak istemiyorum, PUBG Mobile'de en yüksek performans verecek işletim sistemini söyleyebilir misiniz?

Şu anlık Windows 10 pek iyi performans vermez. Windows 8.1 de emülatör artık çalışıyor mu bilmiyorum.