Makaleler
5
Qualcommin-Iddialara-Gore-Intele-Bir-Satin-Alma-Teklifi-Yaptigi-Bildirildi.jpg

Son zamanlarda 13. ve 14. Nesil işlemcilerinde yaşadığı oksidasyon problemi ile başı dertte olan Intel, bu sorunlardan kurtuluş yolu aramakta. Çeşitli iade planlarının yanı sıra bazı iş birlikleri sayesinde ilk günlerine kıyasla biraz daha iyi durumda olan Intel’in, bugünlerde önemli bir satın alma teklifi aldığı iddia edildi. Wall Street Journal’a göre Qualcomm, Intel’e bir satın…

Devamını Oku: Qualcomm’ın Intel’e Bir Satın Alma Teklifi Yaptığı İddia Edildi
Kaynak: Techolay

Alırlar da umarım şu işlemcileri bir adam ederler. Üzerine onlarca yüksek kalite litografi makinesi de cabası.
Intel işlemciler bi' de ARM tabanlı oluyormuş. Bu arada baya iyi olurlar. Linux'ta direkt yazılımları açık kaynak bir şekilde açarlar.

@Cruslan hocam Intel'in çıkartacağı yeni ARM tabanlı işlemcilerden benim bir beklentim yok. Ancak eğer Qualcomm satın alıp ARM tabanlı bir işlemci yaptırırsa harika olur. Çünkü iki tarafında bilgi birikimi gerçekten çok fazla. Adamlar neredeyse kusursuz bir ARM işlemci yapabilirler.

Son düzenleme:
Intel işlemciler bi' de ARM tabanlı oluyormuş. Bu arada baya iyi olurlar. Linux'ta direkt yazılımları açık kaynak bir şekilde açarlar.

@Cruslan hocam Intel'in çıkartacağı yeni ARM tabanlı işlemcilerden benim bir beklentim yok. Ancak eğer Qualcomm satın alıp ARM tabanlı bir işlemci yaptırırsa harika olur. Çünkü iki tarafında bilgi birikimi gerçekten çok fazla. Adamlar neredeyse kusursuz bir ARM işlemci yapabilirler.
Sanırım biraz kafanız karışmış.