The Semih

Uzman
Makaleler
1
Yıllardır forumlarda takılan arkadaşlar gülüp geçiyor, firma çok kötü bir giriş yaptı pazara fakat sistem toplamayı bilmeyen arkadaşları hedef alan bir marka olduğu belirtilmiş, o yüzden ben uyarımı yapayım. Almayın, aldırmayın dostlar. Fiyatlar kazık ve sponsor olmuş çoğu kanala, hepsini takipten çıktım. Böyle rezillik yok, para için bu kadar düşmeyin, birkaç gün evvel sponsor için doğruları söylemiyorlar diyen X bir YouTube kanalı bile utanmadan videosunu çekip 8 GB VRAM sistemi fahiş fiyatlardan öneriyor :D teknoloji kanalları bu marka yüzünden kitleden sağlam fırça yiyecek vaziyet alın. Görseli bilerek koydum sistem toplarken 9070XT'yi 60kdan veriyor.

1766698136358.webp
1766698157277.webp

1766698228870.webp

Son düzenleme:
Yıllardır forumlarda takılan arkadaşlar gülüp geçiyor, firma çok kötü bir giriş yaptı pazara fakat sistem toplamayı bilmeyen arkadaşları hedef alan bir marka olduğu belirtilmiş, o yüzden ben uyarımı yapayım. Almayın, aldırmayın dostlar. Fiyatlar kazık ve sponsor olmuş çoğu kanala, hepsini takipten çıktım. Böyle rezillik yok, para için bu kadar düşmeyin, birkaç gün evvel sponsor için doğruları söylemiyorlar diyen X bir YouTube kanalı bile utanmadan videosunu çekip 8 GB VRAM sistemi fahiş fiyatlardan öneriyor :D teknoloji kanalları bu marka yüzünden kitleden sağlam fırça yiyecek vaziyet alın. Görseli bilerek koydum sistem toplarken 9070XT'yi 60kdan veriyor.

Eki Görüntüle 213335
Eki Görüntüle 213337

İlk defa duydum. İlerleyen süreçte nasıl olacak ona bakmak lazım şu an için yeni firmalara GameGaraj'dan sonra güvenim yok.

Merak ettim bakayım dedim, sistem toplama kısmına kasa seçerken 600W PSU içeren bir kasa ekledi, sonra da tekrar PSU ekranına götürdü PSU ekleyeyim diye :rofl::rofl:

FPS hesaplayıcı diye bir şey yapmışlar Intel Pentium 4 ve UHD Graphics 620 CS 2'de 100 FPS veriyormuş biz boşuna sistem topluyoruz galiba.

Çok güzel tezgah kurmuş adamlar resmen dijital dolandırıcılık.
Gidiyorlar sistemin içine bir tane RX 9070 XT veya RTX 5060 koyuyorlar, milletin gözünü boyuyorlar. Ama arka tarafa bi bakıyosun anakartın VRM soğutması yok, SSD desen merdiven altı üretim, PSU desen "canlı bomba" niyetine C4 koymuşlar. Sonra da omurgasız, iki kuruş sponsora ruhunu satan "Teknoloji Editörü" kılıklı tipler çıkıp "Fiyat/Performans Kralı!" diye bağırıyor.

Yahu insan utanır. O videoyu izleyen gariban öğrenci, biriktirdiği harçlıkla o sistemi alacak belki, 6 ay sonra PSU patlayıp bütün sistemi yakınca o YouTuber gelip kurtaracak mı? Hayır. Bunları her yere ifşa etmek lazım gece gece delirdim bak elim ayağım titrior airpodssum nerde.

Çok güzel tezgah kurmuş adamlar resmen dijital dolandırıcılık.
Gidiyorlar sistemin içine bir tane RX 9070 XT veya RTX 5060 koyuyorlar, milletin gözünü boyuyorlar. Ama arka tarafa bir bakıyosun anakartın VRM soğutması yok, SSD desen merdiven altı üretim, PSU desen "canlı bomba" niyetine C4 koymuşlar. Sonra da omurgasız, iki kuruş sponsora ruhunu satan "teknoloji editörü" kılıklı tipler çıkıp "Fiyat/Performans kralı!" diye bağırıyor.

Yahu insan utanır. O videoyu izleyen gariban öğrenci, biriktirdiği harçlıkla o sistemi alacak belki, 6 ay sonra PSU patlayıp bütün sistemi yakınca o YouTuber gelip kurtaracak mı? Hayır. Bunları her yere ifşa etmek lazım gece gece delirdim bak elim ayağım titrior airpodssum nerede.

YouTube kanallarına iyi para vermişler belli ki herkes reklamını yapıyor.