zie

Uzman
Selam. Daha 3 saat önce elime Quest 3'üm ulaştı ve kurulumunu yaptım ancak görüntü aşırı karıncalı ya da pixelli. Örneğin bilgisayar ekranıma, telefonumun ekranına bile bakamıyorum. YouTube'da videolarda bu kadar kalitesiz değildi, kalitesini arttırmanın bir yolu var mı? Çünkü kayıt alırken böyle gözükmüyor.

Kullandığınız mekanda ışık yeterli değilse görüntüde piksellenme yapabiliyor. Çok iyi şekilde ışıklandırılmış bir yerde tekrar deneyin. Ayrıca telefon ekranına veya monitöre baktığınızda videolardaki gibi net bir görüntü vermiyor maalesef bende de aynı. Bilgisayar üzerinden çalışma ve oyun falan oynayacaksanız Virtual Desktop uygulamasını tavsiye edebilirim. Monitörü çok iyi bir çözünürlükte görebilir ve VR oyunları bu uygulamadan kullanabilirsiniz. Uygulama ücretli fakat AV1 codec sayesinde oyunlarda daha net görüntü alabiliyorsunuz. Ayrıca kendi ayarlarımın fotoğrafını paylaşıyorum yine kafanıza takılan bir şey olursa yardımcı olurum.

Ekran görüntüsü 2024-11-08 033157.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığınız mekanda ışık yeterli değilse görüntüde piksellenme yapabiliyor. Çok iyi şekilde ışıklandırılmış bir yerde tekrar deneyin. Ayrıca telefon ekranına veya monitöre baktığınızda videolardaki gibi net bir görüntü vermiyor maalesef bende de aynı. Bilgisayar üzerinden çalışma ve oyun falan oynayacaksanız Virtual Desktop uygulamasını tavsiye edebilirim. Monitörü çok iyi bir çözünürlükte görebilir ve VR oyunları bu uygulamadan kullanabilirsiniz. Uygulama ücretli fakat AV1 codec sayesinde oyunlarda daha net görüntü alabiliyorsunuz. Ayrıca kendi ayarlarımın fotoğrafını paylaşıyorum yine kafanıza takılan bir şey olursa yardımcı olurum.

Eki Görüntüle 96990
Teşekkürler yardımınız için dönüştürücü sipariş ettim geldiğinde deneyeceğim

Kullandığınız mekanda ışık yeterli değilse görüntüde piksellenme yapabiliyor. Çok iyi şekilde ışıklandırılmış bir yerde tekrar deneyin. Ayrıca telefon ekranına veya monitöre baktığınızda videolardaki gibi net bir görüntü vermiyor maalesef bende de aynı. Bilgisayar üzerinden çalışma ve oyun falan oynayacaksanız Virtual desktop uygulamasını tavsiye edebilirim. Monitörü çok iyi bir çözünürlükte görebilir ve VR oyunları bu uygulamadan kullanabilirsiniz. Uygulama ücretli fakat AV1 codec sayesinde oyunlarda daha net görüntü alabiliyorsunuz. Ayrıca kendi ayarlarımın fotoğrafını paylaşıyorum yine kafanıza takılan bir şey olursa yardımcı olurum.

Aynı şeyi Half-Life Alyx üzerinde yaşıyorum. Ekran kaydında görüntü mükemmel ancak oynarken o kadar kötü ki. Manyak bir kasma hissi, pikselleşme. Bir ara Hz ve çözünürlüğü uygulama üzerinde artırarak çözdüm ancak kendiliğinden bozuldu tekrardan. VD almak sorunları çözebilir mi merak ediyorum ancak sanmıyorum hiç. Quest 2 alıyorum kullanamıyorum kafayı yiyeceğim ya.