Tamam, dediğinizi de akşama doğru test edeceğim. Eğer öyleyse onun içinde bir konu oluştururum karşılaştırma yapılan.
Hocam doğrudan kendi orijinal modeli değil de fine-tune edilmiş halini indirin Civitai Red'de var. Modeli doğrudan buraya atmam doğru olmaz. Ana hali gerçekten rezalet diye dedim.

Hocam doğrudan kendi orijinal modeli değil de fine-Tune edilmiş halini indirin civitai Red'de var. Modeli doğrudan buraya atmam doğru olmaz. Ana hali gerçekten rezalet diye dedim.

Hocam dediğiniz sürümü indirdim referans olarak verdiğim yüzü koruyamıyor. %30 başka birine çeviriyor. Ama benim kullandığım model yüzü %100 aynı tutarak yapabiliyor. Ama seninkinin artı yanı NSFW'de uzuvları doğru yapabilmesi. Ama onları da genelde çeşitli yapmıyor her zaman aynı şekilde yapıyor. Ama daha detaylı yapacağım.

Hocam dediğiniz sürümü indirdim referans olarak verdiğim yüzü koruyamıyor. %30 başka birine çeviriyor. Ama benim kullandığım model yüzü %100 aynı tutarak yapabiliyor. Ama seninkinin artı yanı NSFW'de uzuvları doğru yapabilmesi. Ama onları da genelde çeşitli yapmıyor her zaman aynı şekilde yapıyor. Ama daha detaylı yapacağım.
Ben random yapıyorum zaten referans vermiyorum.